Μην χασετε

Στράτος Τζώρτζογλου: «Έχασα 16 κιλά στη Φάρμα. Δούλευα εως και 12 ώρες αλλά δεν το έδειχναν οι κάμερες»

Ως ένα “πείραμα” και όχι ως “ριάλιτι” χαρακτηρίζει ο Στράτος Τζώρτζογλου τη “Φάρμα”.

Advertisements

 

Ο πιο αμφιλεγόμενος παίκτης της “Φάρμας”, Στράτος Τζώρτζογλου, μιλά για την εμπειρία του στο ριάλιτι, λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του.

Σε μια… διόλου συνηθισμένη συνέντευξη στο TheCaller Web TV και την Κατερίνα Γιατζόγλου, ο ηθοποιός μίλησε αρχικά για τα κιλά που έχασε κατά την παραμονή του στο ριάλιτι. Πιο συγκεκριμένα, είπε ότι έχασε 16 κιλά, που πήρε στην καραντίνα και μάλιστα… σήκωσε και τη μπλούζα του on camera για να το αποδείξει.

Στη συνέχεια, μίλησε για τους ανθρώπους που δουλεύουν πίσω από τις κάμερες, πόσο υποστηρικτικοί ήταν, αλλά και για τις επιλογές των παικτών που έκανε η παραγωγή.

 

«Όλα ξεκινούν από το κάστινγκ. Το θέμα είναι να βάλεις κάποιους που θα δημιουργήσουν αληθινό σενάριο. Φαντάσου τι γίνεται όταν βάζεις διαφορετικούς ανθρώπους κάτω από τόσο δύσκολες συνθήκες».

«Δούλευα 8-10 και 12 ώρες, εγώ και άλλα παιδιά, όμως αυτό δεν το έδειξαν οι κάμερες. Έδειχναν μόνο τα του ριάλιτι», πρόσθεσε.

Τέλος, είπε πως μπήκε στη “Φάρμα” για τη μητέρα του, που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Νοέμβριο. Όπως είπε, πιο συγκεκριμένα, το θεώρησε “αποστολή του” ώστε, για κάθε καλή πράξη που έκανε, η μητέρα του θα πήγαινε όλο και πιο κοντά στο Θεό.

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα