Μην χασετε

Στο νοσοκομείο με ραγισμένα πλευρά Ελληνίδα τραγουδίστρια – «Αυτή την εικόνα έβλεπα για επτά ημέρες…»

Η Μαρίζα Κωχ περνάει δύσκολες στιγμές, με αφόρητους πόνους και ραγισμένα πλευρά. Σύμφωνα με την Espresso, η γνωστή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός μεταφέρθηκε την προηγούμενη εβδομάδα εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ύστερα από σοβαρό ατύχημα που είχε μέσα στο σπίτι της.

 

Αφού κοινοποίησε μια φωτογραφία από τον θάλαμο στον οποίο νοσηλευόταν, εισπράττοντας ευχές για γρήγορη ανάρρωση από τους διαδικτυακούς της φίλους, η καλλιτέχνης διηγήθηκε μέσω Facebook την περιπέτειά της.

 

Advertisements

 

Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε:

Αγαπημένοι μου, αυτή την εικόνα έβλεπα κάθε φορά που άνοιγα τα μάτια μου για επτά ημέρες στο νοσοκομείο που ξαφνικά βρέθηκα. Έβλεπα την κανάτα με το νερό που έμοιαζε με πιγκουίνο και της χαμογελούσα. Αιτία, ένα ατύχημα μέσα στο σπίτι μου, κάτι πολύ συνηθισμένο που έχει συμβεί, δυστυχώς, σε πολλούς ανθρώπους.

Advertisements

Ξέγνοιαστη, πήγα να καθίσω στην καρέκλα μου και η καρέκλα μου έλειπε από τη θέση της. Είχα άγιο και ράγισαν μόνο τα πλευρά μου. όμως, σε συνδυασμό με τον βήχα της γρίπης οι πόνοι μου ήταν αφόρητοι και εξακολουθούν να είναι. Μια γερόντισσα γειτόνισσα μου είπε ότι θα πονάω όλο και πιο λίγο ώσπου να συμπληρωθούν τόσες ημέρες όσα και τα χρόνια μου. Τι κρίμα που δεν είμαι τώρα τριάντα χρονών!

 

Η καλή μου φίλη, Νένα, κράτησε γερή άμυνα. Πήρε πάνω της τα πιο πολλά τραγούδια του προγράμματός μας και συνεχίσαμε τις παραστάσεις μας. Εσείς, που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και είχε τόση απήχηση το μουσικοθεατρικό μας αναλόγιο, μας δώσατε το θάρρος να προσθέσουμε Σαββατόβραδα και να συνεχίσουμε έως τις 23 Φλεβάρη.

 

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα