Μην χασετε

Στη Γαλλία βρέθηκε η 7χρονη Βαλεντίν – Αίσιο τέλος με την εξαφάνισή της

Αίσιο τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης της μικρής Βαλεντίν. Το 7χρονο κοριτσάκι, την εξαφάνιση του οποίου είχε δηλώσει ο πατέρας της στις αρχές, βρέθηκε στην Γαλλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί βρέθηκε από Γάλλους αστυνομικούς που ήταν σε συνεχή επαφή με τους Έλληνες συναδέλφους τους.

H αστυνομία χθες κάλεσε ξανά τον πατέρα της για κατάθεση, έπειτα από δηλώσεις του στην τηλεοπτική εκπομπή «Φως στο Τούνελ», της Αγγελικής Νικολούλη.

Υπενθυμίζεται πως, παρά την εξαφάνιση της ανήλικης κοπέλας στις 23 Δεκεμβρίου -κατά τα λεγόμενα του πατέρα- ο ίδιος ενημέρωσε τις Αρχές την επόμενη ημέρα, υποστηρίζοντας πως την έψαξε για λίγο πεζός και μετά επέστρεψε στο σπίτι τους, όπου τον πήρε ο ύπνος.

Η νέα κλήση για κατάθεση στην ασφάλεια έγινε όταν υπέπεσε στην αντίληψη των αρχών μία δήλωσή του, στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, όπου ο άνδρας υποστήριξε ότι τον είχαν προσεγγίσει από μία Μη Κυβερνητική Οργάνωση, προτείνοντάς του να δώσει το ανήλικο κορίτσι για υιοθεσία. Από την πρώτη στιγμή, οι αρχές είχαν κατασχέσει το κινητό τηλέφωνο του Αμπελκά, που ισχυρίστηκε την περασμένη Παρασκευή ότι ΜΚΟ τον είχαν πλησιάσει δύο φορές για το ίδιο ζήτημα -την πρώτη φορά όσο ήταν στην Λέσβο και μία ακόμα, όταν είχε πια εγκατασταθεί στο Παγκράτι.

Advertisements

Κατά πληροφορίες, στο κινητό τηλέφωνο του πατέρα της 7χρονης βρέθηκαν επικοινωνίες με άτομα από την Γαλλία, πριν και μετά την εξαφάνιση της κόρης του. Όπως έχει γίνει γνωστό, στη Γαλλία βρίσκεται η πρώην σύντροφος του πατέρα της 7χρονης και εξετάζεται το ενδεχόμενο η συγκεκριμένη γυναίκα να πήρε μαζί της το παιδί, με σκοπό να το δώσει για υιοθεσία, λαμβάνοντας βέβαια χρηματικό ποσό για την πράξη της.

Ο πατέρας της μικρής φέρεται μέχρι στιγμής να παρουσιάζει κάποια κενά όσον αφορά στη νέα του κατάθεση και πλέον στην ΕΛ.ΑΣ. αναμένουν να «μιλήσει» το τηλέφωνό του.

Σήμερα οι αρχές θα οδηγήσουν στον εισαγγελέα τον πατέρα της 7χρονης Βαλεντίν, καθώς και άλλους έξι φίλους του, καθώς διαπίστωσαν παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών, ενώ εντόπισαν στον χώρο που διαμένουν και ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας.

Πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα