Μην χασετε

Στην ντουλάπα της γιαγιάς: Φόρα τις vintage πέρλες της με κάθε stylish τρόπο

Εάν υπάρχει ένα κλισέ στον κόσμο της μόδας, αυτό είναι αναμφίβολα πως κάνει κύκλους και πως όλα γυρίζουν στη θέση που βρίσκονταν μόλις πρωτοεμφανίστηκαν.

Δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε πως με μια μικρή εξερεύνηση στην ντουλάπα της γιαγιάς μας, θα ανακαλύπταμε τόσα πολλά trends που θα μπορούσαν να κοσμήσουν τις πιο in fashion σελίδες των περιοδικών και να τα υιοθετήσουμε και εμείς εκ νέου στο στιλ μας.

Σήμερα λοιπόν, αποφασίζουμε να «κλέψουμε» από την ντουλάπα της, τις all time classic πέρλες και να τις υποστηρίξουμε στο έπακρο μέσα στο 2019.

Advertisements

Οι μπλούζες με ανοιχτή πλάτη και την κλασσική s e x y λεπτή γραμμή παρουσιάζονται με αυτή την γραμμή να αποτελείται από λευκές πέρλες και γίνεται ακόμα πιο θηλυκή και elegant.

Δες όλα τα μυστικά της Μόδας και τις πιο hot τάσεις που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!

Advertisements

Φυσικά και τα κλασσικά κολιέ με πέρλες θα είναι μόνιμα στην καρδιά μας, αλλά και η πιο σύγχρονη έκδοση μας αρέσει πολύ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Lubicie takie delikatne dodatki ? ♥️ #goodmorning#morning#woman#details#mood#ss19#like#pearls#my#style#inspiration#inspirationstyle#hairstyle#hair#ootd#love#sklepypestka

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dorota Sadowska (@doris.xoxo) στις

Οι πέρλες ως head piece είναι από τα μεγαλύτερα fashion trends των τελευταίων χρόνων και παίρνει αναμφίβολα το 10 στα 10 μας.

Τόλμησε κάθε εκδοχή!

Δες όλα τα μυστικά της Μόδας και τις πιο hot τάσεις που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!

Advertisements

Της Μάρως Καρούση

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα