Μην χασετε

Σταύρος Σβήγκος: «H κoινωνία δεν έχει βάθoς – Βγαίνει ο οποιoσδήποτε στην τηλεόραση και γίνεται κάποιος»

Ο Σταύρος Σβήγκος εκτοξεύθηκε στο διάστημα και βρέθηκε στην παρέα των «Χιούστον».

Advertisements

 

Οι οικοδεσπότες του τον υποδέχτηκαν σε ένα πλατό που παρέπεμπε σε συνεργείο αυτοκινήτων καθότι υπήρξε ο ίδιος στο παρελθόν μηχανικός αυτοκινήτων και αμέσως έσπευσαν να μάθουν τα πάντα για εκείνον, την καριέρα του και την προσωπική του ζωή.

Εκτός από φαναρτζής υπήρξε και ψήστης σε σουβλατζίδικο αλλά γρήγορα τα παράτησε όταν μετά από προτροπή της μητέρας του γράφτηκε σε θεατρική ομάδα και ανακάλυψε τον θαυμαστό κόσμο του θεάτρου.

 

 

 

Για να αποδείξει το ταλέντο του στη… σχάρα κλήθηκε να τυλίξει όσα περισσότερα πιτόγυρα μπορούσε ερμηνεύοντας δραματικούς μονολόγους.

 

Advertisements

 

Αν και έχει υπηρετήσει επί το πλείστον το θέατρο, πέρασμα έχει κάνει και από την τηλεόραση, αλλά η πρώτη του εμπειρία, όπως εξομολογείται, από τη μικρή οθόνη δεν ήταν τόσο ευχάριστη:

«Είχα τρομάξει πάρα πολύ όταν πρωτοβγήκα στην τηλεόραση γιατί τη μία μέρα περπατάς στο πεζοδρόμιο δεν σου δίνει κανείς σημασία κι όλα καλά και μία μέρα ξαφνικά παίζει ένα τρέιλερ με τη φάτσα σου κι όλοι σε προσέχουν. Με είχε τρομάξει η κοινωνία γιατί κατάλαβα ότι δεν υπάρχει βάθος. Βγαίνει στην τηλεόραση ο οποιοσδήποτε και αυτόματα είναι κάποιος».

 

 

Ακόμη, μιλώντας για την προσωπική του ζωή διηγήθηκε το χρονικό της γνωριμίας του με τη σύζυγό του, Έλενα Αϊβαλή,

«Ήταν μία περίοδο της ζωής μου που είχα ένα καφενείο με έναν φίλο μου και είδα στο Instagram μία τύπισσα στο Χονγκ Κονγκ και της έστειλα “μένεις όντως εκεί;”. Το καλό ήταν ότι δεν ήξερε ποιος είμαι κι όταν γύρισε είπαμε να πιούμε έναν καφέ στο καφενείο μου».

 

Advertisements

 

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα