Μην χασετε

Σταύρος Νικολαΐδης: Κάποιοι άνθρωποι, που τους έχεις ψηλά, αποδεικνύεται fake, ψεύτικοι, δήθεν, εγωκεντρικοί και μικροπρεπείς

Ο Σταύρος Νικολαΐδης αποχώρησε από την παράσταση στην οποία αναμενόταν να τον δούμε και μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στην Μαίρη Αρώνη και την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Ant1, ξέσπασε κατά ορισμένων ανθρώπων.

«Συμβαίνουν αυτά… Η παράσταση ξεκίνησε χωρίς τον μισό θίασο αν δεις την αρχική φωτογραφία. Στεναχωρήθηκα και πληγώθηκα πάρα πολύ γιατί κάποιοι άνθρωποι, που τους έχεις στο μυαλό σου ψηλά, αποδεικνύεται πόσο fake, ψεύτικοι, δήθεν, εγωκεντρικοί και μικροπρεπείς μπορεί να είναι», είπε ο Σταύρος Νικολαΐδης εξαπολύοντας τα βέλη της.

Και συνέχισε: «Σε αντίθεση με κάποιους ανθρώπους, που θεωρούνται πιο λαϊκοί όπως είναι ο Μάρκος Σεφερλής, που είναι πολύ πιο στρέιτ και ευθείς».

Όσον αφορά την τηλεοπτική του απουσία τα τελευταία χρόνια, με ειλικρίνεια παραδέχθηκε πως: “Δεν θα πω ψέματα ότι αρνήθηκα τηλεοπτικές προτάσεις. Δεν έτυχε μέχρι τώρα να μου γίνει κάποια πρόταση για μόνιμο ρόλο στη σειρά παρά σε σημαντικά guests”.

Advertisements

Ο Σταύρος Νικολαΐδης μάς ξάφνιασε όταν αποκάλυψε πως “είμαι στην κατηγορία Βουγιουκλάκη, μικροδείχνω… είμαι 49 χρονών”!

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα