Μην χασετε

Σταύρος Νικολαΐδης: Βάφτισε τον γιο του! [pics]

Τον μικρό του πρίγκιπα βάφτισαν σήμερα στα Σπάτα ο Σταύρος Νικολαΐδης και η σύζυγός του Γιώτα Ζαρμακούπη. Ο γνωστός ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από το ρόλο του “Μανωλάκη” στα Εγκλήματα έγινε πατέρας πριν ένα χρόνο και τώρα λίγο μετά τα πρώτα γενέθλια του γιού του, τον βάφτισε στην Αγία Δύναμη στα Σπάτα.

Ο μικρός που γεννήθηκε τρία χρόνια μετά το γάμο του ζευγαριού στην Ναύπακτο έκανε το baby bloom και πήρε το όνομα… Θάνος! Και μπορεί το ζευγάρι να είχε δυσκολευτεί στην αρχή, μιας και η σύζυγος του Σταύρου Νικολαΐδη είχε κάποιες άτυχες εγκυμοσύνες, ο μικρός όμως ήρθε και τους γέμισε χαμόγελα χαράς.

Όταν μάλιστα είχε γεννηθεί ο γιος τους, ο Σταύρος Νικολαΐδης είχε συγκινηθεί πολύ και δεν μπορούσε να κρύψει τα δάκρυα χαράς του.

Advertisements

Έτσι, η βάφτιση του μικρού προγραμματίστηκε στα πρώτα του γενέθλια και οι γονείς του ήθελαν να είναι μια μεγάλη γιορτή. Στο μυστήριο βρέθηκαν και πολλοί φίλοι και συνεργάτες του γνωστού ηθοποιού. Ανάμεσά τους ήταν η Βαλέρια Κουρούπη, η Φαίδρα Δρούκα, η Έλενα Καρακάση και πολλοί ακόμη.

Δες φωτογραφίες:

Σταύρος Νικολαΐδης με την σύζυγό του Γιώτα Ζαρμακούπη

Ελένη Καρακάση, Βαλέρια Κουρούπη

Advertisements

Βαλέρια Κουρούπη, Φαίδρα Δρούκα, Ελένη Καρακάση

Οι γονείς με τον μικρό Θάνο

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα