Μην χασετε

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Όμορφος άνδρας ο Αλέξης Τσίπρας όπως ωραία γυναίκα είναι και η Έφη Αχτσιόγλου»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στον Τάκη Χατζή για την πολιτική της τοποθέτηση, τους πολιτικούς που της αρέσουν, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο προσπαθεί να χειρίζεται τις δύσκολες καταστάσεις στον αέρα.

Advertisements

Για όλους και για όλα μίλησε στην τηλεόραση του Alpha και την εκπομπή «Τάκης Χατζής DIRECT» η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην πολιτική. «Είμαι με τη λογική και το δίκιο» υποστήριξε και σημείωσε ότι δεν πρέπει να αφήνουμε τα κομματικά πιστεύω να μας κάνουν να εθελοτυφλούμε.

 

Είπε συγκεκριμένα: «Αριστερή δεν είμαι, αλλά τα καλά της αριστεράς όταν ήταν ο κύριος Τσίπρας στην εξουσία, είχα το σθένος να τα πω και να τα αναδείξω».

Και, παρακάμπτοντας τον σκόπελο της πολιτικής τοποθέτησής της, δήλωσε: «Είμαι με τους Εργατικούς, που είναι το κόμμα του άνδρα μου (Θέμης Σοφός) στους δικηγόρους, είμαι με τους ανθρώπους που δουλεύουν και σέβονται τη δουλειά τους».

Κατόπιν, η συζήτηση στράφηκε στα εμφανισιακά «προσόντα» των πολιτικών.

«Εμφανισιακά βρίσκω πολύ όμορφη γυναίκα την κυρία Βόζενμπεργκ, η Δόμνα Μιχαηλίδου είναι ένα πολύ σεμνό κορίτσι» σχολίασε η παρουσιάστρια, η οποία επισήμανε ότι ο Αλέξης Τσίπρας, σαν άνδρας, είναι όμορφος, όπως ωραία γυναίκα είναι και η Έφη Αχτσιόγλου και, απ’ ό,τι βλέπει στις φωτογραφίες, φαίνεται ότι γυμνάζεται.

Τέλος, μιλώντας για τις δύσκολες καταστάσεις που έχει αντιμετωπίσει στον αέρα της εκπομπής, σημείωσε: «Τυχαίνει, επειδή εγώ είμαι πολύ ελεύθερος άνθρωπος και δημοκρατικός στην κουβέντα, να χαθεί η μπάλα, αλλά είμαι άνθρωπος που έχει το θάρρος της γνώμης του και αν νιώσω ότι ξεφεύγει κάπου ή χάνεται η ισορροπία, ανοιχτά θα βγω και θα το πω».

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα