Μην χασετε

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Τα παιδιά πρέπει να είναι τα τελευταία που θα εμβολιαστούν»

Έξαλλη έγινε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day», σχετικά με τους εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού που αφορούν μικρά παιδιά.

Advertisements

 

Συγκεκριμένα, θέμα συζήτησης ήταν το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν πριν από τη σχολική χρονιά οι εμβολιασμοί στα παιδιά ηλικίας 12 με 15 ετών.

Η παρουσιάστρια, που δηλώνει υπέρ των εμβολιασμών, εξέφρασε τις αμφιβολίες της σχετικά με τον αν και κατά πόσο θα είναι καλό αυτό για τα παιδιά, τα οποία βρίσκονται ακόμη στo στάδιo της ανάπτυξης.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια μίλησε με την παιδίατρο των παιδιών της που της επιβεβαίωσε ότι «τα παιδιά πρέπει να είναι τα τελευταία που θα εμβολιαστούν».

 

«Χθες ήμουν σε ένα τραπέζι με πέντε μαμάδες ίδιας ηλικίας με εμένα και ήμασταν στην ίδια λογική. Όλες οι μαμάδες είναι οι εμβολιασμένες ή με κανονισμένο ραντεβού σε λίγες μέρες, όπως εγώ. Δεν είμαστε κατά του εμβολιασμού», είπε αρχικά η παρουσιάστρια της εκπομπής.

Στην συνέχεια όμως επικράτησε ένταση εκείνης και του Δήμου Βερύκιου που της είπε ότι «το Υπουργείο Υγείας θα πει “ναι” στον εμβολιασμό των παιδιών», με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να του απαντάει: «Βγες να πείσεις τους υγειονομικούς που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, τους ανθρώπους που δουλεύουν στον τουρισμό και έρχονται σε επαφή με τόσο κόσμο και άσε τα παιδάκια 12 ετών που αναπτύσσονται, είναι στην προ-εφηβεία και έχουν τις ορμόνες τους. Ας εμβολιαστούμε όλοι οι υπόλοιποι».

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα