Μην χασετε

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ελένη Μενεγάκη: «Φοβήθηκε πολύ με τον κoρoνoϊό και τηρούσε πολύ αυστηρά τα μέτρα»

Ο Δήμος Βερύκιος επανέφερε σήμερα το θέμα της επίσκεψης της Ελένης Μενεγάκη στη Βαρβάκειο Αγορά και τις αντιδράσεις που προέκυψαν από τον κόσμο λόγω της αλλαγής δήμου που έκανε.

Advertisements

 

«Αν θες να πας από τα Μελίσσια στη ψαραγορά να μην σου βγάζουν τα μάτια τα τρολς. Καλημέρα στην Ελένη» είπε ο Δήμος Βερύκιος.

 

Τότε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μετά και τη χθεσινή της τοποθέτηση, έσπευσε να πει και πάλι τη γνώμη της: «Εκτονώνουμε την έντασή μας σε πράγματα άνευ ουσίας. Απλά δυστυχώς ή ευτυχώς, οι άνθρωποι που εκτίθενται δυστυχώς ή ευτυχώς πρέπει να ‘ναι πιο προσεκτικοί στο τι προβάλλουν. Γιατί όλοι έχουν παρεκκλίνει λιγότερο ή περισσότερο, απλά δεν χρειάζεται… Η Ελένη που έχει ακούσει τα εξ’ αμάξης από διάφορους, επειδή τυχαίνει να το θυμάμαι από πέρσι που ήμασταν εδώ παρέα στον Alpha, και φοβήθηκε πολύ, και δεν πήγε πουθενά, και τηρούσε πολύ αυστηρά τα μέτρα και είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ των κανόνων και το απαιτεί και από τους γύρω της. Δεν είναι δηλαδή, καμία που ψάχνει το παραθυράκι να σπάσει την καραντίνα. Ελένη, καλημέρα, τα φιλιά μας».

 

«Συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της», κατέληξε ο Δήμος Βερύκιος.

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα