Μην χασετε

Σταμάτης Κραουνάκης: Μιλάω με τον Γιώργο Μαρίνο, είναι καλά – Δεν ξέρω τι λέει η Άννα Φόνσου

Ο Σταμάτης Κραουνάκης παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη βαθιά φιλία που τον ενώνει με τον Γιώργο Μαρίνο.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης αποκάλυψε ότι εξακολουθεί να μιλά με τον Γιώργο Μαρίνο, ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια έχει χαθεί από τα φώτα και έδωσε τέλος στις φήμες για τα προβλήματα υγείας του, λέγοντας ότι «είναι καλά».

«Ίσως είναι η πιο γνήσια καθαρή στιγμή μου. Με τη Χαρούλα Αλεξίου δεν έχουμε συνεργαστεί και θα ήθελα. Με τον Γιάννη Πάριο ήταν μια πάρα πολύ ωραία συνεργασία. Δεν έχουμε φωνές που να χαρακτηρίζονται από την ύλη τους. Μετά τα ριάλιτι ισοπεδώθηκε η παραγωγή του τραγουδιού σε συγκεκριμένα τραγούδια που είναι πανομοιότυπα. Δεν με ενδιαφέρει να πάω σε νυχτερινά μαγαζιά γιατί κάνουν θόρυβο.

Είναι μια καλή τραγουδίστρια η Πάολα, τα λέει ωραία, αλλά δεν είναι η Βιτάλη. Ο Γιώργος Μαρίνος ήταν η αγάπη μου η μεγάλη, είχαμε πολύ μεγάλη φιλία. Ότι έγραφα γι’ αυτόν ήταν δώρο. Ναι, βεβαίως και έχουμε επαφή τα τελευταία χρόνια. Είναι καλά! Δεν ξέρω τι είπε η Άννα, με τον Γιώργο μιλάμε, ιδιωτεύει, αυτό έχει αποφασίσει και το σεβόμαστε όλοι», είπε μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα