Μην χασετε

Σταμάτης Γονίδης για Αντελίνα: «Η συγκεκριμένη κυρία δε σεβάστηκε τη φιλία και την αλληλοεκτίμηση που έχω με τον πεθερό της»

Τα βέλη του στην Αντελίνα Βαρθακούρη έριξε ο Σταμάτης Γονίδης ο οποίος ξεκαθάρισε τι εννοούσε λέγοντας: «Όταν δεν θέλεις κάποιος να σε βιάσει, δεν πας στον χώρο του και του λες θα πάω στην αστυνομία, θα το πω στον μπαμπά μου». Ο δημοφιλής τραγουδιστής με ανάρτησή του στα social media έγραψε μεταξύ άλλων: «Αυτό που με λυπεί είναι ότι η συγκεκριμένη κυρία δε σεβάστηκε τη φιλία και την αλληλοεκτίμηση που έχω με τον πεθερό της… Δεν σπιλώνεται η δική μου υπόσταση γιατί ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο Σταμάτης».

 

Ολόκληρη η δήλωση του Σταμάτη Γονίδη μετά τις έντονες αντιδράσεις έχει ως εξής: «Κάποιοι κακόβουλοι απομονώνουν ένα μέρος μιας ολόκληρης συνέντευξής μου (δεν το κάνουν μόνο σε εμένα αυτό) για να αυξήσουν τα νούμερα τηλεθέασης και να εκθέσουν τον κάθε επώνυμο που παίρνουν συνέντευξη. Ενώ υπήρχαν τόσο όμορφα και ωφέλιμα πράγματα σε αυτή την κουβέντα. Αυτό που συνέβη είχε σαν αποτέλεσμα να δεχθώ κάποια άσχημα σχόλια. Αυτή είναι η ανθρωποφαγία της κακής δημοσιογραφίας. Αυτό που με λυπεί είναι ότι η συγκεκριμένη κυρία δε σεβάστηκε τη φιλία και την αλληλοεκτίμηση που έχω με τον πεθερό της… Δεν σπιλώνεται η δική μου υπόσταση γιατί ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο Σταμάτης».

 

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα