Μην χασετε

Στέλλα Μιζεράκη: Δεν το πίστεψα και δεν θυμάμαι πόσες φορές πήρα πίσω τηλέφωνο μέχρι να το πιστέψω

Ο Πάνος Ζάρλας έφυγε με τραγικό τρόπο από τη ζωή, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Η Στέλλα Μιζεράκη ήταν κοντά στον περσινό νικητή του Power of Love, ακόμα και μετά τον χωρισμό τους. Όλες αυτές τις μέρες είχε αποφύγει να κάνει οποιαδήποτε δήλωση. Το πρωό της Πέμπτης, όμως, έσπασε τη σιωπή της στην εκπομπή Ευτυχείτε.

«Μέχρι τώρα και εγώ δεν ήμουν συνηθισμένη σε τέτοιες καταστάσεις και τέτοια γεγονότα και εύχομαι κανένας να μην νιώσει αυτό που νιώσαμε εμείς αυτές τις ημέρες», λέει η Στέλλα Μιζεράκη και συνεχίζει:

«Δεν το πίστεψα και δεν θυμάμαι πόσες φορές πήρα πίσω τηλέφωνο μέχρι να το πιστέψω, να το επιβεβαιώσω, είχα πάθει σοκ. Δεν μου έχει ξανά τύχει τέτοιο αιφνίδιο περιστατικό, χωρίς να το περιμένω και δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου κανένας να μην νιώσει ποτέ αυτό το συναίσθημα, την απώλεια ενός δικό του κοντινού του ανθρώπου».

Πάνος Ζάρλας – Στέλλα Μιζεράκη: Μαζί και μετά τον χωρισμό
«Είχαμε πολύ καλές φιλικές σχέσεις και εμείς και οι οικογένειες μας. Για αυτό στεναχωρήθηκαν και οι δικοί μου και προφανώς και οι δικοί του άνθρωποι και για αυτό ήρθαν μαζί μου στην Μυτιλήνη στην κηδεία όλη μου η οικογένεια. Οτιδήποτε και να κάνεις μπροστά σε αυτό το γεγονός είναι λίγο και είμαστε αδύναμοι μπροστά σε τέτοια γεγονότα, το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι αυτό και δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω τον χρόνο».

Advertisements

Το μοιραίο βράδυ
«Ήμουν στο πάρτι του Πάνου, όπως ήταν και εκείνος στο δικό μου πάρτι γενεθλίων. Παρόλο που είχαμε χωρίσει είχαμε πολύ καλές φιλικές σχέσεις. Ό,τι και να είχε γίνει, είχαμε περάσει πολύ όμορφες στιγμές και αυτές θέλω να κρατήσω και εγώ στο μυαλό μου. Όλοι έχουν να πουν μόνο καλά λόγια για αυτό το παιδί. Και πραγματικά, αυτή η φιλία και αυτή η σχέση που είχαμε αναπτύξει ήταν πολύ όμορφη…

Ήταν προσεκτικό όσο ήμασταν μαζί. Δεν γνωρίζω τι μπορεί να συνέβη εκείνο το βράδυ. Μπορούμε να κάνουμε χιλιάδες υποθέσεις σχετικά με το συμβάν, αλλά υπάρχουν ειδικοί που θα το κάνουν αυτό».

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα