Μην χασετε

Στέλλα Μιζεράκη: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον πρώην της στο πλευρό της

Τα γενέθλιά της είχε η Στέλλα Μιζεράκη και έτσι το βράδυ της Παρασκευής 23 Νοεμβρίου, μαζί με φίλους βρέθηκε σε νυχτερινό μαγαζί για να το γιορτάσουν.

Advertisements

 

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο Μιχαλης Κάββαλος, πρώην παίκτης του Power of Love, ο οποίος δημοσίευσε στα instastories του ένα βίντεο από το χθεσινό πάρτι. Στο βίντεο διακρίνουμε και τον πρώην σύντροφο της Πάνο Ζάρλα αλλά και το ερωτευμένο ζευγάρι Σωκράτη Ελ Γκαμαλί και Κυριακή Τσακινίδη.

Το πρώην ζευγάρι που κέρδισε στο παιχνίδι της αγάπης, Power of Love, μπορεί να χώρισε ωστόσο όπως είδατε πλέον διατηρούν άριστες φιλικές σχέσεις.

Μετά το Power of love η σχέση τους κράτησε λίγο και πριν από μερικές εβδομάδες εκείνος είχε εκφράσει την πικρία του on air καλεσμένος στην εκπομπή «Oh la la» λέγοντας πως η Στέλλα γύρισε στον πρώην της με τον οποίο βγήκε για καφέ δίπλα από το σπίτι του Πάνου. «Από ό,τι φάνηκε, ο έρωτάς της Στέλλας με τον Γιάννη Λεβεντάκη ήταν μεγάλος, γιατί μετά την ανακοίνωση του χωρισμού μας εμφανίστηκαν μαζί. Δίπλα στο σπίτι μου βγήκαν, σε ένα μαγαζί στον Πειραιά. Τους έβγαλαν και φωτογραφία. Θέλω να είμαι με έναν άνθρωπο που δεν θα τον λυπάμαι.»

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα