Μην χασετε

Στέλιος Ρόκκος: Η άγνωστη σχέση με τη Βίκυ Σταυροπούλου – Το «Σμαράγδια και Ρουμπίνια» το κάναμε μαζί»

Με αφορμή τη βραδιά που ετοιμάζει αυτό το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στο «Σπίτι με το Mega», ο Στέλιος Ρόκκος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος μουσικός αναφέρθηκε στην αγαπημένη του σύζυγο, Λελέ και τα παιδιά του, αλλά και στην άγνωστη σχέση που είχε με τη Βίκυ Σταυροπούλου πριν εκείνη ασχοληθεί με την υποκριτική.

 

«Πολλά είναι αυτά για τα οποία μετανιώνω και θα ήθελα να τα έχω κάνει διαφορετικά. Αν θα γυρνούσαμε τον χρόνο πίσω, πάλι τα ίδια θα έκανα οπότε μην μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Θα μπορούσα να είμαι καλύτερος πατέρας. Δεν είμαι ευχαριστημένος. Η δουλειά και το να είμαι όπου να ’ναι.. Όταν ένας άνθρωπος έχει ένα ταλέντο και δίνεται ολοκληρωτικά σε αυτό, δε μπορεί να είναι καλός πουθενά αλλού. Σε τίποτα άλλο» είπε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Ρόκκος.

Advertisements

Όσο για τη Βίκυ Σταυροπούλου, αποκάλυψε: «Πριν γίνει ηθοποιός η Βίκυ Σταυροπούλου της πρότεινα να έρθει να κάνει δημόσιες σχέσεις στην εταιρεία που δούλευα. Την προσέλαβαν και ήταν καταπληκτική. Το «Σμαράγδια και Ρουμπίνια» το κάναμε μαζί».

 

Δες το βίντεο:

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα