Μην χασετε

Στέλιος Μάινας: Αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το επώνυμό του

Ο Στέλιος Μάινας ήταν καλεσμένος στο σόου του Γρηγόρη Αρναούτογλου και έκανε αποκαλύψεις για το… επώνυμό του.

Ο γνωστός ηθοποιός, αναφέρθηκε στην οικογένειά του, λέγοντας πως το επώνυμό του δεν είναι το κανονικό και πως προέρχεται από ορολογία ναυτικών, που σημαίνει «αφήνω τα πανιά». Το επώνυμο αυτό το είχε επιλέξει ο προπάππους του, επίσης ναυτικός, όπως είναι και παραδοσιακά όλη του η οικογένεια.

«Μόνο εγώ και ο αδερφός μου γλιτώσαμε από αυτή τη παράδοση. Οι ναυτικοί φεύγουν για καιρό από το σπίτι τους. Ο αδερφός μου ήταν ο αντικαταστάτης του πατέρα μου, όταν αυτός έλειπε στη θάλασσα. Ο πατέρας ερχόταν μία φορά τον χρόνο. Οι γονείς μου χώρισαν μετά και τον έβλεπα αραιά» αποκάλυψε ο Μάινας, που ωστόσο έχει κι αυτός μία ιδιαίτερη σχέση με τη θάλασσα, καθώς είπε πως κάνει καταδύσεις.

«Αγαπάω τη θάλασσα και είμαστε η χώρα με την ωραιότερη θάλασσα στον κόσμο. Εχουμε εξαιρετικούς βυθούς. Δεν είναι επικίνδυνο σπορ αν ακολουθείς τους κανόνες. Είναι μία εξερεύνηση της θάλασσας, αλλά και του ίδιου σου του εαυτού», ανέφερε ο Μάινας.

Advertisements

Ο δημοφιλής ηθοποιός, που πρόσφατα εμφανίστηκε σε πρεμιέρα ταινίας μαζί με τον γιο του, παραδέχτηκε στην συνέντευξη που παραχώρησε, ότι η οικονομική κρίση της χώρας επηρέασε και εκείνον, όμως δεν ξέφυγε οικονομικά.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα