Μην χασετε

Στέλιος Κουδουνάρης: «Κάποια κορίτσια στοχεύουν στη δημοσιότητα με κάθε τρόπο»

Ο Στέλιος Κουδουνάρης για δεύτερη σεζόν έχει αναλάβει ρόλο κριτή στο «My style rocksstyle rocks».

Advertisements

 

Ο γνωστός σχεδιαστής μιλά για τις διαγωνιζόμενες και για το αν πραγματικά αγαπούν τη μόδα ή αναζητούν την αναγνωρισιμότητα με τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι. Επίσης σχολίασε αν μετά το τέλος του ριάλιτι θα ξεχωρίσει κάποια και θα τη θυμάται ο κόσμος.

Οι περισσότερες διαγωνιζόμενες συμμετέχουν στο παιχνίδι για την αναγνωρισιμότητα ή γιατί πραγματικά αγαπούν τη μόδα;

«Έχουμε να κάνουμε με πολλές διαφορετικές προσωπικότητες. Είναι λογικό η κάθε κοπέλα να έχει το δικό της στόχο. Τα περισσότερα κορίτσια θέλω να πιστεύω ότι αγαπούν τη μόδα, αν και σίγουρα κάποιες από αυτές στοχεύουν στη δημοσιότητα με κάθε τρόπο. Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό, γιατί αποτελεί χαρακτηριστικό της εποχής μας και πιστεύω ότι σε ένα καθημερινό πρόγραμμα χρειάζονται και αυτοί οι χαρακτήρες, ώστε να αντικατοπτρίζεται η κοινωνία με ευρύτερο τρόπο».

 

Φέτος βλέπουμε ότι τα κορίτσια είναι πολύ ανταγωνιστικά μεταξύ τους. Υπάρχει κάποια που μετά το τέλος του παιχνιδιού θα ξεχωρίσει και θα τη θυμάται ο κόσμος;

«Υπάρχουν πολλά κορίτσια που ξεχωρίζουν, είτε με το στιλ τους είτε με το χαρακτήρα τους. Το αν θα τις θυμάται ο κόσμος και μετά το τέλος του παιχνιδιού είναι κάτι που εξαρτάται αποκλειστικά από αυτές, από τον τρόπο δηλαδή με τον οποίο θα αξιοποιήσουν την αναγνωρισιμότητα που τους προσφέρουν όλες αυτές οι ώρες τηλεοπτικής παρουσίας», λέει στο 7 ΜΕΡΕΣ TV.

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα