Μην χασετε

Στέλιος Κουδουνάρης: «Θα ήθελα να απoκτήσω παιδί – Θα ήμoυν καλός πατέρας»

ταλαντούχος Έλληνας σχεδιαστής και αγαπημένος κριτής του «My Style Rocks» Στέλιος Κουδουνάρης βρέθηκε στο Σημείο Συνάντησης της ΕΡΤ και είχε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με την Ευρυδίκη. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, η αγαπημένη τραγουδίστρια τον ρώτησε για το αν επιθυμεί να αποκτήσει ένα παιδί. «Παιδί ναι σίγουρα. Θα ήθελα κάποια στιγμή να αποκτήσω. Έχω όμως μια ανιψιά και έναν ανιψιό και είμαι πολύ καλά. Παίρνω πολύ χαρά από τα παιδιά και εύχομαι και εγώ κάποια στιγμή να έχω ένα παιδί. Δεν είναι στο πλάνο αλλά κάποια στιγμή ίσως να είναι», απάντησε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Πιστεύω θα είσαι και πολύ καλός μπαμπάς», του είπε η Ευρυδίκη. «Θα είμαι σίγουρα! Αν είναι υπό τις δανικές συνθήκες θα είμαι σίγουρα καλός μπαμπάς», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Μάλιστα, η Ευριδίκη τον ρώτησε πόσο χρονών είναι. «Είμαι 39». Τότε η Ευριδίκη τόνισε: «Κοίταξε για τους άνδρες δεν υπάρχει αυτό το όριο στην ηλικία».

Advertisements

Αλήθεια τι ρόλο παίζει στη ζωή του και στη δουλειά του ο eρωτας; «Παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο και στη ζωή μου και στη δουλειά μου. Μπορεί να είμαι πάρα πολύ αναστατωμένος αλλά και πάρα πολύ ευτυχισμένος και να πηγαίνουν τα πράγματα ωραία. Και όταν είμαι στεναχωρημένος μπορεί να κάνω πάρα πολύ ωραία ρούχα. Όταν χωρίζω, όταν είμαι μόνος μου, όταν δεν μου βγαίνουν έτσι όπως φαντάζομαι κάποιες γνωριμίες. Όταν είμαι ερωτευμένος μπαίνω σε πρόγραμμα. Όταν τα έχω λυμένα τα πράγματα στα προσωπικά μου, είμαι σε πρόγραμμα και στα επαγγελματικά μου», απάντησε ο Στέλιος Κουδουνάρης. Και πρόσθεσε: «Αυτή την περίοδο μόνο δουλεύω!».

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα