Μην χασετε

Σπύρος Μπιμπίλας: «Όταν πεθάνω, θέλω να καώ»

«Θέλω απλώς να καώ, να κάνουν μια γιορτή κάπου οι φίλοι μου και να διασκεδάσουν επειδή πέρασε από τη ζωή ένας άνθρωπος πολύ ευτυχής», είπε ο ηθοποιός

Advertisements

Μια διαφορετική και ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκια ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο ηθοποιός μίλησε για τους έρωτες της ζωής του, την καριέρα του. Στα λεγόμενά του αιφνιδίασε λέγοντας πως, όταν πεθάνει, δεν θέλει να κηδευτεί αλλά να καεί και οι φίλοι του να κάνουν ένα μεγάλο πάρτι.

«Έχω ερωτευτεί πέντε φορές στη ζωή μου και πολύ ουσιαστικά. Ο μεγαλύτερος μου έρωτας σε διάρκεια ήταν 12 χρόνια και ο μικρότερος τέσσερα χρόνια» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκαλύπτοντας πως «με έχουν εκμεταλλευτεί πολλές φορές στη ζωή μου, μου έχουν πάρει λεφτά. Τα περισσότερα χρήματα από τη δουλειά μου τα έχω βγάλει από την τηλεόραση, τα σίριαλ. Στη “Νταντά” για ένα επεισόδιο πήρα 5.000 ευρώ για ένα πολύ μικρό γκεστ. Τώρα δεν παίρνω ούτε 500 ευρώ».

Όταν ρωτήθηκε περί καλλιτεχνικής ελαφρότητας, ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε: «Αν έχει πει κάποιος πως είμαι ελαφρύς ηθοποιός, κακό της κεφαλής του. Αν έχει κάνει την καριέρα που έχω κάνει εγώ, δεν μπορεί να το έχει πει αυτό παρά μόνο ένας βλαξ».

Όσον αφορά τον θάνατο ο ηθοποιός είπε: «Δεν φοβάμαι καθόλου τον θάνατο αφού είναι κάτι αναπόφευκτος και φυσιολογικό. Τι να φοβηθώ; Εξάλλου γεννήθηκα μέσα στον θάνατο. Γεννήθηκα από μια οικογένεια που είχε γραφείο κηδειών και από μικρός έβλεπα φέρετρα, ανθρώπους να κλαίνε, κορδέλες να πηγαινοέρχονται, στολισμούς και μπορώ να πω ότι μου άρεσε όλο αυτό το πήγαινε έλα. Προσωπικά, όμως, όταν πεθάνω, δεν θέλω ούτε πολιτική ούτε θρησκευτική κηδεία να κάνω. Θέλω απλώς να καώ, να κάνουν μια γιορτή κάπου οι φίλοι μου και να διασκεδάσουν επειδή πέρασε από τη ζωή ένας άνθρωπος πολύ ευτυχής».

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα