Μην χασετε

Σπύρος Μπιμπίλας: «Σε γνώρισα στα ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ της ΕΡΤ που γράφαμε δίπλα δίπλα – Λυπάμαι Δημήτρη»

“Ευτυχώς δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε και δεν βάλαμε τις υπογραφές μας… Λυπάμαι Δημήτρη…”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 

Ο Δημήτρης Λιγνάδης, ξημερώματα Παρασκευής και μετά από την πολύωρη ομολογία του ενώπιον της 19ης ανακρίτριας, κρίθηκε προφυλακιστέος για την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή και οδηγήθηκε στο κελί του. Στο απολογητικό του υπόμνημα, ο Δημήτρης Λιγνάδης υποστήριξε μεταξύ άλλων, ότι αυτή η υπόθεση είναι μια καλά στημένη σκευωρία του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών εναντίον του. Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ως πρόεδρος του ΣΕΗ δέχτηκε τα βέλη του ηθοποιού και σκηνοθέτη.

 

Advertisements

Μετά την ανακοίνωση της προφυλάκισης, ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook, απευθυνόμενος στον Δημήτρη Λιγνάδη.

 

«Λυπάμαι… Σε γνώρισα στα ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ της ΕΡΤ που γράφαμε δίπλα δίπλα… 40 χρόνια δεν συναντηθήκαμε στην δουλειά, ούτε στην ζωή… μόνο συμπτωματικά σε πρεμιέρες με ένα γεια… Πρόσφατα εσύ ως Διευθυντής του Εθνικού κι εγώ ως Πρόεδρος του ΣΕΗ προσπαθούσαμε να συνεννοηθούμε για την υπογραφή της Συλλογικής μας Σύμβασης… Ευτυχώς δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε και δεν βάλαμε τις υπογραφές μας… Λυπάμαι Δημήτρη…», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Advertisements

 

Πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα