Μην χασετε

Σπύρος Μπιμπίλας: Πολλοί έχουν μπει στη δουλειά με μέσο, είτε πολιτικό, είτε κρεβατικό

«Στεναχωρήθηκα πολύ με τις δηλώσεις που έκανε η Άννα Παναγιωτοπούλου», είπε ο ηθοποιός

Ο Σπύρος Μπιμπίλας σε δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψε ότι μπαίνει για γυρίσματα στο Καφέ της Χαράς, με έναν ρόλο διαφορετικό από αυτούς που τον έχουμε δει μέχρι τώρα. Ο ηθοποιός μίλησε, επίσης, για τα χρήματα που έχει πάρει από guest εμφανίσεις του, για όσα είπε η Άννα Παναγιωτοπούλου αλλά και για το πως παίρνουν τους ρόλους κάποιοι ηθοποιοί.

«Θα κάνω γυρίσματα αυτόν τον καιρό. Θα είμαι στο Καφέ της Χαράς, τώρα πια μπορώ να το πω. Θα μπω για λίγο. Πάντως, θα είναι ένας πολύ ωραίος τύπος, εντελώς αντίθετος με αυτά που έχω κάνει με τον Χάρη Ρώμα σε άλλα έργα. Θα κάνω έναν πολύ περίεργο τύπο, σκοτεινό.

Έχω πληρωθεί πολύ καλά για guest. Στη Νταντά είχα πάρει 5.000 ευρώ. Τώρα παίρνεις 500 – 600 ευρώ.

Advertisements

Στεναχωρήθηκα πολύ με τις δηλώσεις που έκανε η Άννα Παναγιωτοπούλου. Μίλησε με τόσο σκληρά λόγια που το μόνο που μπορώ να δικαιολογήσω είναι η ηλικία της. Είναι τόσο πληγωτικά αυτά που είπε για τους άλλους ανθρώπους που ακόμα κι αν είχε τόσο δα δίκιο, έχει χαθεί.

Πολλοί έχουν μπει στη δουλειά με μέσο, είτε πολιτικό, είτε κρεβατικό. Αν υπάρχει πολιτικό μέσο στο θέατρο; Για πήγαινε στο Εθνικό Θέατρο να δεις, όλα χρησιμοποιούνται. Το κρεβατικό… αυτό και αν είναι μέσο».

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα