Μην χασετε

Σπύρος Μπιμπίλας για Μάρκο Σεφερλή: Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος ηθοποιός και θα τον δείτε αύριο να παίζει στην Επίδαυρο

“Θα τον δείτε αύριο να παίζει στην Επίδαυρο…”

Στο “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας και την δημοσιογράφο Κατερίνα Χατζηιωάννου με αφορμή την παράσταση που πρωταγωνιστεί στο θέατρο Coronet. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην κόντρα του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Ακρίτα καθώς και στη νέα γενιά ηθοποιών που χαίρουν τηλεοπτικής επιτυχίας αυτή τη σεζόν.

“Εύχομαι οι νέοι ηθοποιοί να συνεχίσουν να έχουν δουλειά στην τηλεόραση, γιατί έχει αποδειχθεί ότι την περίοδο της κρίσης έχουν χρησιμοποιηθεί πάρα πολλοί νέοι άνθρωποι και την επόμενη, την μεθεπόμενη χρονιά ήταν στα αζήτητα” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας. “Δεν τους ξαναφωνάζουν για να μην απαιτήσουν κάτι λίγο παραπάνω. Αν σε προβάλλουν πάρα πολύ και όταν τελειώσει η μαγεία του σίριαλ πας στο αζήτητο μετά γίνεσαι δυστυχής”.

Όσον αφορά στα ριάλιτι μόδας και το GNTM, ο ηθοποιός δηλώνει “κάθετα αντίθετος. Διαφωνώ απολύτως με αυτό τον εξευτελισμό των ανθρώπων, ειδικά το GNTM, είναι αρπακολατζίδικα πράγματα. Ο κόσμος δεν αγαπάει πάντα το καλό, αλλά το εύκολο”.

Advertisements

Επίσης, ο Σπύρος Μπιμπίλας στήριξε για ακόμα μια φορά τον συνάδελφο του, Μάρκο Σεφερλή! “Νομίζω ότι στην περίπτωση του ήταν εξαιρετικά επιθετική η Έλενα Ακρίτα και δεν σκέφτηκε την άλλη του πλευρά” δήλωσε. “Για μένα ο Μάρκος είναι σπουδαίος ηθοποιός που δεν μπορεί κανένας άλλος να κάνει το δικό του one man show. Δεν θα ήθελα η Έλενα Ακρίτα να είναι τόσο επιθετική σε κάτι που δεν το έχει εξετάσει τόσο καλά”.

“Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος ηθοποιός, μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση στην Ελλάδα και θα τον δείτε αύριο να παίζει στην Επίδαυρο. Τι πειράζει που λένε ότι τον παρακολουθεί λαϊκός κόσμος; Ο λαϊκός κόσμος δεν βλέπει θέατρο;” αναρωτήθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

“Βλέπει εύπεπτο θέατρο όπως βλέπει εύπεπτη τηλεόραση. Δεν μπορείς να ξεπετάς έτσι έναν ηθοποιό τέτοιας αξίας” κατέληξε ο ηθοποιός.

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα