Μην χασετε

Σπυρόπουλος και Σταρόβας «αδειάζουν» τον Ευθύμη Ζησάκη: «Θα βγει και από πάνω να μας καβαλήσει»

Γιατί τον ρόλο του Ευθύμη Ζησάκη στο θέατρο ανέλαβε ο Νίκος Πολυδερόπουλος

Advertisements

 

Καλεσμένοι στην Ελένη Μενεγάκη ήταν σήμερα ο Κώστας Σπυρόπουλος και ο Δημήτρης Σταρόβας, οι οποίοι απάντησαν για το τι ακριβώς συνέβη με τον Ευθύμη Ζησάκη και τελικά δεν είναι στη θεατρική παράσταση «Toc Toc».

 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ευθύμης Ζησάκης δήλωσε στους δημοσιογράφους πως κάνει πρόβες για τη συγκεκριμένη παράσταση, ενώ στην πρεμιέρα για τον συγκεκριμένο ρόλο, για τον οποίο ο ηθοποιός λέει πως κάνει πρόβες, το κοινό είδε τον συνάδελφό του, Νίκο Πολυδερόπουλο.

 

Έτσι λοιπόν σήμερα στην εκπομπή του Alpha, «Ελένη» ο Σπυρόπουλος και ο Σταρόβας ρωτήθηκαν τι έχει συμβεί και ήταν… καταπέλτες!

Ο Κώστας Σπυρόπουλος είπε μεταξύ άλλων: «Το θέατρο απαιτεί συνέπεια και ακρίβεια, όταν δεν την έχεις, υπάρχει πρόβλημα… Εμείς δεν είμαστε τρελοί να παίρνουμε κόσμο και να τον διώχνουμε… Θέλουμε να είναι στη δουλειά, να γίνονται πρόβες και να ανεβαίνουμε γρήγορα, όταν δε γίνεται για λόγους άλλους προσωπικούς του καθενός… αρχίζει το θέμα και φρενάρει. Όλοι κάναμε πρόβα εκτός από τον Ζησάκη. Δεν μπορούσε να κάνει πρόβες, είχε δυσκολία, το ξέραμε. Τη μία αργεί, την άλλη δε θα πάω, την άλλη στέλνει μήνυμα τι έπαθα, την άλλη με πήρε ο ύπνος, την άλλη, την άλλη… είναι επάγγελμα, ζουν συνεργάτες… Δίνεις ευκαιρία και τελικά θα βγει ο άλλος από πάνω να σε καβαλήσει…»!

 

Advertisements

Ο δε Δημήτρης Σταρόβας είπε σε πιο έντονο ύφος: «Δε θα έπρεπε να μιλήσω για το συγκεκριμένο θέμα για τρεις λόγους, γιατί δεν μου αρέσουν τα κουτσομπολιά, δεν είμαι και ο πιο συνεπής άνθρωπος και τρίτον με τον Ευθύμη θα είμαστε μαζί στο Your face Sounds Familiar, αλλά εκνευρίζομαι γιατί έχω κόλλημα με το ακριβές, το σωστό και το δίκαιο. Με εκνευρίζουν οι φυγόπονοι άνθρωποι που μεταθέτουν τις ευθύνες… Υπήρχαν συμβουλές να μην τον πάρει ο Σπυρόπουλος, αλλά τον πήρε… όταν είσαι ένας νέος άνθρωπος και σου τα έχει δώσει όλα ο Θεός και τα κλωτσάς»;

Δείτε τι άλλο είπαν οι δύο ηθοποιοί για τον Ευθύμη Ζησάκη:

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα