Μην χασετε

Σπυρούλα Κάιζερ: Δεν είχα λεφτά να φάω – Έμεινα νηστική δύο μέρες

Οι δύσκολες στιγμές που πέρασε και το πείσμα της που την έκανε να αντέξει και να μην εγκαταλείψει το όνειρό της.

Advertisements

Σπυρούλα Κάιζερ, η 24χρονη από τη Λεμεσό της Κύπρου που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του GNTM, μίλησε στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και τον Γιώργο Κρικοριάν.

Τελειώνοντας το σχολείο έφυγε για σπουδές στην Αγγλία, για να σπουδάσει θεατρολογία. Γρήγορα κατάλαβε ωστόσο ότι αυτό δεν της άρεσε και γύρισε πίσω. Στη συνέχεια έμεινε τέσσερα χρόνια στην Αθήνα και κατόπιν αναχώρησε για τη Νέα Υόρκη, προκειμένου να παρακολουθήσει μαθήματα κινηματογράφου και τηλεόρασης.

Η Σπυρούλα λύγισε ωστόσο μπροστά στην κάμερα, όταν αποκάλυψε πως κάποια στιγμή τα χρήματα της τελείωσαν και ότι η ίδια δεν ήθελε να ζητήσει λεφτά από τη μητέρα της.

«Στα 18 μου έφυγα για Αγγλία και σπούδασα θεατρολογία και επειδή δε μου άρεσε καθόλου έφυγα και ήρθα Αθήνα για 4 χρόνια. Μετά έφυγα και πήγα Αμερική για 6 μήνες. Στην Αμερική πέρασα δύσκολα. Υπήρξαν και μέρες που μου τελείωναν τα λεφτά. Δεν έτρωγα αλλά ήμουν χαρούμενη. Υπήρχαν και δύο μέρες που δεν είχα φάει και έπινα μόνο καφέδες. Το είπα στη μητέρα μου μετά από καιρό. Δεν ήθελα να στερείται κάτι αυτή για μένα» είπε, μεταξύ άλλων, η Σπυρούλα.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα