Μην χασετε

Σούπερ εμφανίσεις για μακριά μαλλιά το 2019

Τα υγιή μαλλιά φαίνονται καλά σε κάθε μήκος που μπορεί να είναι. Αλλά τα μακρύτερα μαλλιά σας δίνουν περισσότερο χώρο για να διασκεδάσετε με χρώματα, χτενίσματα και στυλ. Δείτε παρακάτω τα ”dos” για το 2019.

Το στυλ της Zendaya:

Δεδομένου ότι είμαστε στις αρχές του 2019, ας αφήσουμε πίσω μας τη λογική του να ισιώνουμε τα μαλλιά μας. Αυτό είναι ένα παλιό, κοινωνικό πρότυπο ομορφιάς που πρέπει να παραμείνει στο παρελθόν. Τα σγουρά μαλλιά μπορούν να σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Κοιτάξτε πόσο κομψή φαίνεται η  Zendaya διατηρώντας τη φυσική της υφή.

Το χρώμα της Delevingne:

Advertisements

Ποιος είπε ότι τα μαλλιά σας πρέπει να είναι ο ίδιος τόνος παντού; Πάρτε παράδειγμα από το απόλυτο κορίτσι Delevingne και αγκαλιάστε την ξανθιά τάση. Σκοτεινές ρίζες της στην κορυφή, ενώ οι ασήμι-ξανθιές λωρίδες τους ξεθωριάζουν σε μια ξανθιά αποχρώση μελί στις άκρες.

Τα κύματα της Jourdan Dunn:

Τα μισά επάνω, τα μισά κάτω μαλλιά είναι ένα ιδιαίτερο χτένισμα για να αναδείξετε το πρόσωπό σας και το μακιγιάζ σας, αφού τα περισσότερα μαλλιά σας έχουν τραβηχτεί πίσω.

To επιμελώς ατημέλητο χτένισμα της Rosie Huntington-Whiteley:

Advertisements

Κάντο όπως η Rosie Huntington-Whiteley. Η γνώμη των εμπειρογνωμόνων μας είναι μια στρογγυλή βούρτσα και λακ για όγκο. TIP:  τα μαλλιά να στεγνώνουν μακρυά από το πρόσωπο αντί να καμφθούν προς το πηγούνι.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα