Μην χασετε

Σοφία Μαριόλα: «Ευχαριστώ για τις ευχές σας πρώτη φορά λείπει ο αντρούλης μου από δίπλα μου»

Η Σοφία Μαριόλα είχε τα γενέθλιά της την τελευταία μέρα του Μαρτίου και γιόρτασε την ημέρα αυτή χωρίς τον σύζυγό της Στράτο Τζώρτζογλου, έχοντας όμως δίπλα της καλούς φίλους, οι οποίοι της έκαναν πάρτι έκπληξη, με μία τούρτα υπερπαραγωγή.

 

Το παράπονο της Σοφίας Μαριόλα για την απουσία του Στράτου Τζώρτζογλου

Η ίδια σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μας δείχνει την εντυπωσιακή τούρτα που της ετοίμασαν οι φίλοι της και τους ευχαριστεί θερμά, ενώ εκφράζει τον παράπονό της για την απουσία του Στράτου Τζώρτζογλου, ο οποίος είναι μέσα στη “Φάρμα”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σοφία Μαριόλα έκλεισε τα 31 της χρόνια, ενώ η διαφορά που έχει με τον σύζυγό της, όπως έχουν δηλώσει στο παρελθόν, είναι 25 χρόνια.

Advertisements

 

Η ανάρτηση που έκανε η Σοφία Μαριόλα στο instagram

«Ευχαριστώ για τις ευχές σας πρώτη φορά λείπει ο αντρούλης μου από δίπλα μου όμως λίγοι αλλά καλοί φίλοι μου κάνανε αυτή την έκπληξη και μου φτιάξανε την μέρα!!! (Με ασφάλεια φυσικά). Νιώθω άπειρη ευγνωμοσύνη για τον ένα ακόμα ευτυχισμένο χρόνο που έζησα! Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο από το να έχεις χαμογελαστούς ανθρώπους γύρω σου και να έχεις βάλει κι εσύ το λιθαράκι σου σε αυτό! Σας ευχαριστώ πολύ, σας αγαπώ πολύ! Με υγεία και ελεύθεροι σύντομα».

 

Advertisements

 

 

 

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα