Μην χασετε

Σοφία Λεοντίτση: Η παίκτρια του My Style Rocks έγινε μαμά – Οι φωτογραφίες από το μαιευτήριο

H παίκτρια που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μόδας My Style Rocks πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού μόλις έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Advertisements

Η Σοφία Λεοντίτση και ο σύζυγός της ποδοσφαιριστής Γιώργος Κατσικιάς, καλωσόρισαν τον γιο τους τα ξημερώματα και μοιράστηκαν τις πρώτες φωτογραφίες στο Instagram. Οι εικόνες έχουν ξετρελάνει τους θαυμαστές τους. Η Σοφία μοιράστηκε το πιο γλυκό μήνυμα στην λεζάντα και ευχαρίστησε τον σύντροφο της ζωής της.

«Η αγάπη μας είναι ήδη στον κόσμο..! Σήμερα τα βλέμματα μας συναντήθηκαν πρώτη φορά.. σήμερα σε κράτησα πρώτη φορά στην αγκαλιά μου.. σήμερα εσύ με έκανες για πρώτη φορά μητέρα με ολοκλήρωσες και είσαι ό,τι πιο σημαντικό και σπουδαίο έχω κάνει σε ολόκληρη τη ζωή μου γιε μου.. Από σήμερα εγώ και ο μπαμπάς σου σε καλωσορίζουμε λοιπόν στην ζωή και είμαστε ολοκληρωτικά δικοί σου ! Σε ευχαριστώ Γιώργο Κατσικιά για αυτήν τη πιο δυνατή στιγμή της ζωής μου.. Είστε όλη μου η ζωή .. Ευχαριστούμε πολύ τον γιατρό μας, που έκανε το καλύτερο δυνατό εξαντλώντας με επαγγελματισμό όλα τα περιθώρια ώστε να έρθει το μωρό μας στο κόσμο και φυσικά την μαία μας».

Συγχαρητήρια!

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα