Μην χασετε

Σοφία Καρβέλα: Γιόρτασε τα γενέθλιά της στη Νέα Υόρκη με τη μητέρα της

Η Σοφία Καρβέλα γιόρτασε τα γενέθλιά της και κοντά της βρέθηκε και η μητέρα της, Άννα Βίσση. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο instagram και τις σχολίασε γράφοντας:

 

«Καθόλου δεν την χωνεύω !!!! Φαίνεται ;#NY#tiinethanksgiving????#itscoldoutside».

Η ίδια είχε δηλώσει για τη σχέση τους σε συνέντευξή της:

Advertisements

«Το μητρικό φίλτρο και ένστικτο είναι ίδιο σε όλες τις μαμάδες, εκτός κι αν μιλάμε για κάποιες διαταραγμένες γυναίκες που παρατάνε τα παιδιά τους, γιατί υπάρχουν κι αυτές οι περιπτώσεις. Είναι, όμως, γυναίκες που πρέπει να τις συμπαθούμε και να τις καταλαβαίνουμε γιατί είναι άρρωστες. Δεν υπάρχει εχέφρων άνθρωπος που θα παρατούσε το παιδί του. Πέραν των εξαιρέσεων, νιώθω πως είμαι μια μάνα που τόσο εμένα όσο και του παιδιού μου μας έλειψαν οι παραπάνω στιγμές. Στιγμές που τις ζω τώρα με τη Σοφία και το γιο της, στον οποίο αφιερώνει πολλές ώρες.

Βέβαια, όταν έσφιξαν τα λουριά και με τη δική της δουλειά, άρχισε και η Σοφία να λείπει 12ωρα, ακόμα και τρεις μέρες από το μικρό, και μου έστελνε κάτι μηνύματα μέσα στη νύχτα, λέγοντας μου «τώρα σε καταλαβαίνω, δεν με εγκατέλειπες, είχες απλά δουλειά». Δεν την εγκατέλειψα ποτέ ματαιόδοξα για να κάνω την καριέρα μου. Ούτε νταντάδες είχα, είχα τη μαμά μου που τη φρόντιζε όταν έλειπα και αισθανόμουν σαν να ήμουν εγώ εκεί. Είχαμε όμως και πολλές στιγμές που ήμασταν μαζί, έτσι πια το έχω ισοφαρίσει μέσα μου. Έχω ηρεμήσει».

 

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα