Μην χασετε

Σοφία Βόσσου: «Η Μαρίνα Τσιντικίδου δεν προχώρησε δικαστικώς, την αγαπώ, απλά ενοχλήθηκα με…»

Τι λέει η τραγουδίστρια για το θέμα που είχε δημιουργηθεί με την Μαρίνα Τσιντικίδου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο;

Advertisements

 

Λίγο πριν τις εμφανίσεις της στο Κύτταρο με τον Βαγγέλη Γερμανό και τον Λάκη Παπαδόπουλο, η Σοφία Βόσσου μίλησε στο Πρωινό και θυμήθηκε τις πλάκες που έκαναν στο παρελθόν με τους συνεργάτες της όταν τα πράγματα ήταν πιο αθώα.

 

Η ίδια αποκαλύπτει πως το πολυαγαπημένο τραγούδι «Φιλαράκι», ήταν ένα τραγούδι που η ίδια δεν είχε πιστέψει ότι θα γινόταν επιτυχία.

 

Αναφορικά με το πρόσφατο περιστατικό όπου η Μαρίνα Τσιντικίδου είχε αναφέρει πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος της έκανε bullying τον καιρό που είχαν συνεργαστεί στο πρωινό και την θέση που πήρε τότε η Σοφία Βόσσου, η τραγουδίστρια δήλωσε: «Δεν νομίζω η Μαρίνα Τσιντικίδου να προχώρησε δικαστικώς, όχι. Καλά να είναι η Μαρίνα, την αγαπώ, δεν έχω κάτι, ενοχλήθηκα απλά με αυτό που είπε για τον Ανδρέα γιατί ο Ανδρέας δεν είναι τέτοιος άνθρωπος.

Κι επειδή τα ζούσα εκείνη την εποχή, ο Ανδρέας είναι ένας πολύ καλόψυχος άνθρωπος, μπορεί να είναι έντονος γιατί είναι Δίδυμος με Τοξότη ωροσκόπο, φωτιά με αέρα, θα φωνάξει, θα κάνει, αλλά ποτέ δεν ήταν άνθρωπος που θα κάνει bullying και ειδικά με τη Μαρίνα. Την αγαπούσε πάρα πολύ.»

Advertisements

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα