Μην χασετε

Σουζάνα Κουόλ: Η μητέρα μου μας πήγε σε ίδρυμα γιατί δεν μπορούσε να μας μεγαλώσει

«Δεν μπορούσε να μας μεγαλώσει. Στην αρχή ήταν πάρα πολύ δύσκολα για μένα»

Advertisements

Στα “Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Σουζάνα Κουόλ. Η πρώην παίκτρια του GNTM μίλησε για τον πατέρα της που δεν τον έχει γνωρίσει ποτέ στη ζωή της, ενώ αποκάλυψε και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η μητέρα της για να μεγαλώσει αυτή και την αδερφή της.

«Η μαμά μου σχολείο πήγε εδώ, στην Ελλάδα, γυμνάσιο και λύκειο. Είναι πάρα πολλά χρόνια εδώ, πάνω από 20. Κι εγώ εδώ γεννήθηκα, αλλά η καταγωγή μας είναι από Σουδάν και Νιγηρία. Δεν είναι ότι δεν θέλω να ξέρω τίποτα για τον μπαμπά μου, απλά ακόμα δεν είμαι έτοιμη να πάω να πιάσω τη μαμά μου και να τη ρωτήσω. Δεν ξέρω καν πώς είναι ο πατέρας μου, ούτε σε φωτογραφία δεν τον έχω δει. Δεν έχω καθόλου μνήμες», είπε αρχικά η Σουζάνα Κουόλ.

Όταν εγώ ήμουν τρίτη δημοτικού και η αδερφή μου στην πρώτη, η μητέρα μου μας πήγε σε ίδρυμα γιατί δεν μπορούσε να μας μεγαλώσει. Στην αρχή ήταν πάρα πολύ δύσκολα για μένα γιατί είχα αντίληψη και ήξερα τι γινόταν. Αλλά μετά με τον καιρό δεν είχα πρόβλημα γιατί το έβλεπα σαν κατασκήνωση. Μας πήγαιναν εκδρομές, μας έδιναν δώρα, ήταν πολύ ωραία», είπε η Σουζάνα Κουόλ.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα