Μην χασετε

Σμαράγδα Καρύδη: «Στεναχωρήθηκα βαθιά για την επίθεση που δέχθηκα. Ένιωθα αδικημένη»

Στον καναπέ της εκπομπής Πάμε Δανάη φιλοξενήθηκε σήμερα η Σμαράγδα Καρύδη με αφορμή την πρεμιέρα του Celebrity Game Night. H ηθοποιός μίλησε για την περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό και το πως το βίωσε η ίδια και ο σύντροφός της Θοδωρής Αθερίδης. Ακόμη αναφέρθηκε στις αποκαλύψεις που λαμβάνουν χώρα στο θέατρο αλλά και στην επίθεση που δέχθηκε για μια σχετική ανάρτησή της.

 

«Είπα ότι είναι στενάχωρο το πλαίσιο που έχει δημιουργηθεί. Από την άλλη, είναι ελπιδοφόρο ότι γίνονται καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές.

Καλό οι άνθρωποι που φέρθηκαν με εγκληματικό τρόπο να αποκαλυφθούν. Ξέραμε ότι υπάρχουν άσχημες συμπεριφορές αλλά δεν πήγαινε το μυαλό μας το ότι θα έχουν τέτοια εγκλήματα και τέρατα. Μένεις άναυδος με αυτά που ακούγονται. Αυτό είπα στην ανάρτησή μου. Λυπηρό για ανθρώπους που βλέπεις και ξέρεις το πώς τα πάθη τους, η τρέλα τους, ο ναρκισσισμός τους οδηγεί σε τέτοιες συμπεριφορές. Το θέατρο δεν είναι έτσι. Πολύ καλό που τα θύματα μιλάνε. Πρέπει να γίνει οργανωμένα στην κοινωνία» ανέφερε και πρόσθεσε:

Advertisements

 

«Το να έχεις βγάλει με κάποιον φωτογραφία δεν σημαίνει πως γνώριζες τι κάνει στην προσωπική του ζωή. Υπάρχει θυμός και νευρικότητα στα social media, λόγω πανηδμίας και οικονομικής κρίσης. Στεναχωρήθηκα βαθιά για την επίθεση που δέχθηκα. Ένιωθα αδικημένη» συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο: 

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα