Μην χασετε

Σμαράγδα Καρύδη: «Ευτυχώς την σκαπούλαρα και προχωρώ μπροστά»

Η Σμαράγδα Καρύδη ξεπέρασε τον κορονοϊό και πραγματοποίησε την πρώτη έξοδο από το σπίτι μαζί με το κατοικίδιό της, τον σκυλάκο της, Γιάννη.

Advertisements

 

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια του Celebrity Game Night, που είχε γνωστοποιήσει μόνη της ότι νοσεί από covid-19, πέρασε πολλές ημέρες σε αυτοαπομόνωση. Μέχρι και στα γενέθλιά της ήταν μόνη της.

Αναρτώντας λοιπόν μια φωτογραφία από τη βόλτα της στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, έγραψε στο Instagram: «Back to life με αντισώματα».

 

 

Η Σμαράγδα Καρύδη, σε δηλώσεις της στον Βασίλη Μπουζιώτη και τη Real Life, παραδέχτηκε: «Είχα γίνει λίγο υστερική, δεν σου κρύβω- κι έτσι συνεχίζω. Δεν πάω πουθενά χωρίς μάσκα και αντισηπτικά, πλένομαι συνέχεια και παλιότερα, όταν τρώγαμε έξω, έλεγα ευγενικά στα γκαρσόνια να βάζουν σωστά τις μάσκες τους, να μην με πλησιάζουν παρουσιάζοντάς μου το όποιο πιάτο τρώω. Ξέρω τι έχω παραγγείλει και δε θέλω σταγονίδια! Όχι άλλα σταγονίδια. Έχω αποτρελαθεί, αλλά νομίζω ότι πρέπει να είμαστε όλοι και να προσέχουμε όσο περισσότερο γίνεται και για εμάς και για τους δικούς μας ανθρώπους. Πώς την πάτησα εγώ; Στις πρόβες για το τηλεπαιχνίδι μάλλον, με τόσο κόσμο που έμπαινε στο στούντιο, αλλά ποτέ δε μπορείς να ξέρεις από πού και πώς κολλάς! Ευτυχώς την σκαπούλαρα και προχωρώ μπροστά».

 

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα