Μην χασετε

Σκορδά – Αναστασοπούλου – Μαλέσκου: Ενοχλημένες με το μήνυμα που δέχτηκε η Ιωάννα Παππά για την εγκυμοσύνη της μετά τα 40

Κύμα συμπαράστασης από τις γυναίκες παρουσιάστριες δέχτηκε η Ιωάννα Παππά μετά τη χθεσινή αποκάλυψή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The 2night Show. Η γνωστή ηθοποιός που έγινε μητέρα στα 42 της χρόνια ανέφερε στη συνέντευξή της ότι δέχτηκε ένα ιδιαίτερα αρνητικό σχόλιο, επειδή έμεινε έγκυος σε μεγάλη ηλικία.

Advertisements

«Δεν μπορώ να σχολιάσω πώς μπορεί κάποιος να σκεφτεί… Για μένα δεν υπάρχουν όρια, είναι κάτι πολύ προσωπικό που το ορίζει κάθε γυναίκα από τις επιλογές της, από το σώμα της. Είναι μια προσωπική επιλογή που δεν χωράει κανένα σχόλιο, είτε είσαι 20, είτε είσαι 30, είτε είσαι 40, είτε είσαι 50.

Είναι κάτι πολύ προσωπικό. Είτε θέλεις, είτε δεν θέλεις. Εγώ θα αποφασίσω αν θέλω να κάνω ένα παιδί ή όχι. Σε όποια ηλικία. Δεν μπορεί να μου το ορίσει κανείς άλλος», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ANT1.

Με τη σειρά της, δημόσια τοποθετήθηκε και η Ιωάννα Mαλέσκου στην εκπομπή Love It: «Ποιος άνθρωπος τα σκέφτεται και τα γράφει αυτά. Τι έχει μέσα στην ψυχή του. Γιατί γράφετε μηνύματα που αν ήσασταν οι παραλήπτες θα σας “φαρμάκωναν”.

Είναι ευλογία να γίνει μάνα μια γυναίκα σε όποια ηλικία κι αν επιλέξει. Και μπράβο σε όλες εκείνες τις μανούλες που σε όποια ηλικία προσπαθούν και μεγαλώνουν την οικογένειά τους. Άλλες γυναίκες προσπαθούν και δεν μπορούν να κάνουν παιδάκι».

Ενώ, ιδιαίτερα οργισμένη ήταν και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Αυτό είναι ένα θέμα που με αφορά προσωπικά. Εγώ είμαι μια γυναίκα που έκανα παιδί μετά τα 40. Καταπληκτικό το γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν άποψη για πράγματα σαν το δικαίωμα μιας γυναίκας να γίνει μητέρα σε όποια ηλικία θέλει.

Καλό θα ήταν να σκεφτόμαστε το πόσο σθένος χρειάζεται για να γίνεις μητέρα σε μια ηλικία μετά ή πριν τα 40», είπε στον αέρα της εκπομπής The Booth Plus.

Τέλος, και η Κρυσταλλία αποκάλυψε πως έχει δεχτεί πολλά μηνύματα, επειδή δεν έχει μεγάλη κοιλιά στην εγκυμοσύνη.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα