Μην χασετε

Σημάδια ότι θέλεις σχέση, κι ας μην το ξέρεις

Όταν δεν είμαστε έτοιμοι για σχέση, μερικά από τα πιο ξεκάθαρα σημάδια, είναι ότι δεν εμπιστευόμαστε κανέναν, βάζουμε όλους τους ανθρώπους στο ίδιο τσουβάλι, αλλά κατά τ’ άλλα περιμένουμε πότε θα γνωρίσουμε τον αληθινό έρwτα που θα μας συγκινήσει. Κι αν όλο αυτό είναι απλά μία προετοιμασία μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή που θα είμαστε πραγματικά έτοιμοι να δοθούμε ψυχή τε και σώματι;

Advertisements

Οι χαλαρές σχέσεις δεν σε καλύπτουν πια
Κάποτε ίσως σου άρεσε να είσαι με κάποιον “χαλαρά” ώστε να μην σε ενδιαφέρει και πολύ και να περνάς ωραία το χρόνο σου. Τώρα, βαριέσαι να αναλώνεσαι και να σπαταλάς το χρόνο σου. Τον χρόνο που θα αφιέρωνες σε ένα εφήμερο έρwτα, πλέον προτιμάς να τον αφιερώσεις στο πιο σημαντικό πράγμα της ζωής σου: τον εαυτό σου.

Διάβασε περισσότερες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν στις σχέσεις σου

Σε απωθούν όσοι προσπαθούν να παίξουν παιχνίδια μαζί σου
Μέχρι πρότινος ίσως και να ήθελες να ζήσεις να μία περιπέτεια, λίγο σασπένς. Τώρα, εκτιμάς την ειλικρίνεια τόσο, που δεν θα μπορούσες να φανταστείς πώς θα ήταν η οποιαδήποτε σχέση χωρίς αυτή. Βαρέθηκες να το παίζεις δύσκολος/η και να μετράς τις φορές που επεδίωξες εσύ πρώτος/η επικοινωνία. Τα πράγματα είναι απλά, θα ήθελες να γνωρίζεις και να μην αναρωτιέσαι, αν το άτομο για το οποίο ενδιαφέρεσαι δίνει δεκάρα για τα συναισθήματα σου. Αυτό είναι σημάδι ότι θέλεις κάποιον στη ζωή σου με τον οποίο θα μιλάτε καθημερινά ανεξαρτήτως αφορμής, δηλαδή μία σχέση.

Προτιμάς να περάσεις το σαββατόβραδο με ένα ζευγάρι από το να τα πιεις σε ένα μπαρ
Ένα από τα πιο δυνατά σημάδια ότι είσαι έτοιμος/η για σχέση. Για την ακρίβεια, φέρεσαι σαν να προετοιμάζεις τον εαυτό σου για σχέση. Σε ενδιαφέρει πιο πολύ το χανγκόβερ της επόμενης ημέρας και η γενική ταλαιπώρια παρά το αν θα περάσεις καλά. Όλα ξεκινούν παίζοντας επιτραπέζιο στο σπίτι ένα ανοιξιάτικο σαββατόβραδο και καταλήγουν σε μαραθώνιο ταινιών με το άλλο σου μισό.

Σου λείπει η εις βάθος επικοινωνία
Τα βρήκες με τον εαυτό σου, έκανες την εσωτερική σου αναζήτηση, πήρες τα μαθήματα σου. Τώρα όμως παρ΄όλο που νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου, δεν νιώθεις τόσο ολοκληρωμένος/η. Οι φωτογραφίες των φίλων που παντρεύονται στην αρχική σου, φέρνουν ένα φτερούγισμα στα σωθικά σου, ένα άγχος. Όχι επειδή ο γάμος είναι κάτι που επιβάλλεται από τα κοινωνικά πρότυπα, αλλά επειδή βαθιά μέσα σου θέλεις κάτι τέτοιο στη ζωή σου. Να νιώσεις ότι αγαπάς έναν άνθρωπο αρκετά ώστε να μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα μάτια.

Διάβασε περισσότερες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν στις σχέσεις σου

Αρνείσαι να συμβιβαστείς, αναζητάς το κάτι παραπάνω
Για πρώτη φορά μετά από καιρό, νιώθεις ότι θέλεις αυτό το κάτι παραπάνω. Ακούς ερwτικά τραγούδια και θέλεις να ταυτιστείς. Κατά βάθος ίσως και να σου λείπει αυτή η φλόγα, η έμπνευση που δημιουργείται όταν είσαι ερwτευμένος και έχεις τη δέουσα ανταπόκριση. Είσαι επιτέλους έτοιμος/η να αντιμετωπίσεις νέες προκλήσεις – δεν σε νοιάζει αν θα πληγωθείς. Ξέρεις πώς να προστατεύσεις τον εαυτό σου πια, γι’ αυτό και δεν σε ενδιαφέρει.

πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα