Μην χασετε

Σε δικηγόρο 4 γυναίκες για παρενόχληση από γνωστό Έλληνα μεγαλοδημοσιογράφο

Από nassosblog.gr

Οι υποθέσεις δεν αφορούν παιδεραστία αλλά παρενοχλήσεις και σeξουαλικές υποθέσεις κατά γυναικών δημοσιογράφων και παρουσιαστριών.

Μάλιστα συνάδελφος από το δικαστικό ρεπορτάζ μου είπε επί λέξει πως η υπόθεση θυμίζει πολύ αυτή του Ρότζερ Ειλς παντοδύναμου παράγοντα της ενημέρωσης στην Αμερική, ιδρυτή και διευθυντή επί πολλά χρόνια του FOX NEWS που καρατομήθηκε από την οικογένεια Μέρντοχ όταν ξέσπασε εναντίον του το σκάνδαλο των σeξουαλικών παρενοχλήσεων.

Η υπόθεση καταγράφθηκε και στη σειρά «TheLoudest Voice» αλλά και στην ταινία «Bombshell». Μαθαίνω πως 4 γυναίκες που δέχθηκαν επιθέσεις παρενόχλησης αλλά και λεκτικής βίας από τον πολύ γνωστό Έλληνα δημοσιογράφο έχουν ήδη επικοινωνήσει μεταξύ τους και σκέφτονται πως να κινηθούν.

Advertisements

Σε πρώτη φάση και υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας έχουν επικοινωνήσει με γνωστό δικηγόρο ενώ το επόμενο βήμα θα είναι καταγγελία στην ΕΣΗΕΑ.

Τι θα σημάνει αυτό; Το άνοιγμα του ασκού του Αιόλου και στο χώρο της τηλεόρασης που παίρνει σειρά μετά το θέατρο. Και στην τηλεόραση πιστέψτε με έχουν δει πολλά και τα δικά μου μάτια…

Από nassosblog.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα