Μην χασετε

Σελίν Ντιόν: «Δεν βγαίνω ραντεβού, δεν σκέφτομαι να ερωτευτώ ξανά μετά τον θάνατο του συζύγου μου»

Για το ενδεχόμενο να ερωτευτεί ξανά μετά τον θάνατο του συζύγου της Ρενέ Ανζλίλ, μίλησε η Σελίν Ντιόν στην εκπομπή Today.

Advertisements

 

Η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως δεν έχει ανάγκη από έναν νέο άντρα αυτή την στιγμή, καθώς λαμβάνει ήδη πολλή αγάπη στη ζωή της. «Δεν έχω ιδέα αν θα έβγαινα κάποιο νέο ραντεβού. Αυτή τη στιγμή η αγάπη είναι τόσο μεγάλη στη ζωή μου, με τα παιδιά μου και με την ζωή την ίδια. Δεν σκέφτομαι μια νέα σχέση ή να ερωτευτώ ξανά. Πρέπει να πω ότι δε θα ξανασυμβεί; Δεν ξέρω», είπε η Σελίν Ντιόν.

 

Σε συνέχεια της συνέντευξής της αναφέρθηκε στα τρία της παιδιά, τα 10χρονα δίδυμα Νέλσον και Έντι και τον 20χρονο Ρενέ-Τσαρλς, ενώ εξήγησε πως μέσα από εκείνα, ο σύζυγός της ζει ακόμα: «Μου έχει δώσει τόσα πολλά και συνεχίζει ακόμα και σήμερα. Βλέπω τα παιδιά μου. Τα βλέπω και ζούμε μαζί του. Ακόμα μένουμε μαζί του. Είναι μέρος της καθημερινότητάς μας, οπότε μπορώ να πω ότι νιώθω πολύ δυνατή».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion)

 

Advertisements

O σύζυγος της και μουσικός παραγωγός Ρενέ Ανζελίλ, ο οποίος μάλιστα ήταν και ο υπεύθυνος για την επιτυχημένη της καριέρα, έφυγε από τη ζωή το 2016 σε ηλικία 73 ετών, μετά την πολυετή μάχη, που έδινε με τον καρκίνο.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα