Μην χασετε

«Σας απαγορεύω να παίξετε τις δηλώσεις μου»: Εκνευρισμένος ο Αλέκος Συσσοβίτης με τους δημοσιογράφους

Ο Αλέκος Συσσοβίτης «τα πήρε» on camera με τους δημοσιογράφους, και πιο συγκεκριμένα με μια συγκεκριμένη ερώτηση.

Με αφορμή τις πρόσφατες αντιδράσεις για την ενασχόληση της Ειρήνης Καζαριάν με το θέατρο, οι δημοσιογράφοι Μιχάλης Πλεμμένος και Σωτήρης Καραμίντζας ρώτησαν τον ηθοποιό αν και ο ίδιος είχε δεχτεί ανάλογα σχόλια.

«Αυτά είναι πριν 22 χρόνια. Άμα μιλάμε ακόμα για το μόντελινγκ και την ομορφιά… Δεν γίνεται συζήτηση, νομίζω εσείς την προκαλείτε την συζήτηση, αυτό δεν υπάρχει, έχει τελειώσει. Νομίζω άσκοπη κουβέντα κάνουμε. Μιλάμε για την παράσταση, αφήστε το μόντελινγκ. Το τι γίνεται με την κοπέλα δεν με αφορά» είπε ο .Αλέκος Συσσοβίτης

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή Ευτυχείτε ο Σωτήρης Καραμίντζας, αποκάλυψε και όσα δεν είδαμε στις κάμερες: «Πριν ξεκινήσει η συνέντευξη, ζήτησαν από έναν τηλεοπτικό σταθμό να μην κάνει ούτε πλάνο, επειδή ο κος Συσσοβίτης είχε παρεξηγηθεί με κάποια πράγματα που ειπώθηκαν σε μία εκπομπή. Ο κος Συσσοβίτης ολοκλήρωσε κακήν κακώς τις δηλώσεις, έφυγε και επέστρεψε μετά από ένα δεκάλεπτο με ύφος διευθυντή σχολείου, ο οποίος κάνει παρατήρηση σε μαθητές. Μας είπε ότι είμαστε απαράδεκτοι, ότι τον προσβάλουν οι ερωτήσεις που του κάνουμε… Φεύγει και ξαναγυρίζει τρίτη φορά και συνεχίζει ακριβώς την ίδια συζήτηση, ότι «εγώ δεν σας επιτρέπω και σας απαγορεύω να παίξετε τις δηλώσεις μου…».

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα