Μην χασετε

«Σ’αγαπώ, μαμά»: Δείτε πώς σας το λέει χωρίς λέξεις

Δεν μπορεί ακόμα να μιλήσει γιατί είναι πολύ πολύ μωρό.

Advertisements

Δείτε όμως τι κάνει και εννοεί «Σ’ αγαπώ μαμά»…

1. Σας κοιτάει επίμονα στα μάτια. Τα νεογέννητα λατρεύουν να κοιτάζουν τα πρόσωπα. Προφανώς, το δικό σας πρόσωπο είναι το πιο αγαπημένο του. Το μωρό σας, σας κοιτά στα μάτια γιατί αντιλαμβάνεται τον ρόλο σας και θέλει να σας πει «Σ’ ευχαριστώ», «Σ’ αγαπώ» και άλλα τέτοια που θα σας έκαναν να λιώσετε.

2. Αναγνωρίζει την μυρωδιά σας. Κλαίει ασταμάτητα. Δεν ησυχάζει όποιος και αν το πάρει αγκαλιά όμως αμέσως μόλις το αγκαλιάσετε εσείς, ηρεμεί. Είναι γιατί αναγνωρίζει τη μυρωδιά σας και νιώθει ασφάλεια.

3. Σας χαμογελάει. Δεν το κάνει ασυναίσθητα όπως αρκετοί υποστηρίζουν. Το χαμόγελό του είναι τρόπος έκφρασης ακριβώς όπως το κλάμα. Όταν σας κοιτάζει και σας χαμογελάει εννοεί «Σ’ αγαπώ μαμά». Τι άλλο;

4. Σας θέλει κάπου εκεί γύρω. Όταν βλέπει ότι απομακρύνεστε, σπαράζει. Δεν το κάνει γιατί είναι κακομαθημένο και θέλει να σας βασανίσει. Το κάνει γιατί σας αγαπάει και σας θέλει εκεί κοντά. Κανένας δεν μπορεί να σας αντικαταστήσει και κανέναν δεν αγαπά όσο αγαπά εσάς!

5. Είστε το καταφύγιό του. Όταν πλησιάζει κάποιος άγνωστος, γέρνει το κεφαλάκι του στο στήθος σας και κρύβεται. Το κάνει γιατί είστε η κρυψώνα του και το καταφύγιό του. Πουθενά δεν νιώθει τόση ασφάλεια και σας αγαπάει σαν τρελό γι’ αυτό.

6. Προσπαθεί να σας μιλήσει. Άναρθρες κραυγούλες όταν σας βλέπει που δεν σημαίνουν τίποτα. Νομίζετε! Σ’ αγαπώ μαμά, σας λέει! Προσπαθεί να μιλήσει για να απευθυνθεί σε εσάς!

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα