Μην χασετε

Σίσσυ Χρηστίδου: «Δηλαδή ακόμα κι αν δεν πιστεύεις στον κoρoνoϊό, παίρνεις το ρίσκο; Με θυμώνει πολύ»

Το δεύτερο lockdown σε ολόκληρη τη χώρα έχει τεθεί σε ισχύ και το πρωί του Σαββάτου η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου “Έλα Χαμογέλα” ασχολήθηκε με το φλέγον ζήτημα. Ανάμεσα στις ζωντανές συνδέσεις που έκανε, ήταν και αυτή με τη Θεσσαλονίκη, όπου χθες τα πρόστιμα έπεσαν “βροχή” στους πολίτες για την παραβίαση των μέτρων προστασίας του κορονοίού που έχουν υποβληθεί.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, λοιπόν, η Σίσσυ Χρηστίδου δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της για τη στάση που ακολουθούν μερικοί συμπολίτες μας στη συμπρωτεύουσα κάνοντας διαδηλώσεις και θέτοντας κίνδυνο μεγάλη μερίδα του κόσμου.

“Μα σε μία πόλη ρε παιδιά, στη Θεσσαλονίκη μας, που αυτή τη στιγμή είναι βόμβα μετάδοσης, πώς γίνεται να αποφασίζουμε να κάνουμε μία συγκέντρωση ό,τι κι αν θέλουμε να διαδηλώσουμε, όταν έχουμε 18 κρεβάτια που περισσεύουν και αυτή τη στιγμή μπορούν να καλυφθούν. Δηλαδή ακόμα κι αν δεν πιστεύεις, παίρνεις το ρίσκο και πας και κατεβαίνεις και είστε όλοι μαζί εκεί.

Δεν καταλαβαίνω… Ειλικρινά με θυμώνει πολύ… Έχουμε όλοι κουραστεί, αλλά αυτή είναι η λύση; Είναι μονόδρομος. Από την αρχή μας είχαν πει ότ αν φτάσουμε σε αυτό το σημείο είναι επειδή το σύστημα υγείας δεν μπορεί να αντέξει άλλα κρούσματα. Δεν υπάρχει άλλη λύση! Τι να κάνουμε παιδιά;”, ανέφερε μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου.

Advertisements

Δες το βίντεο:

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα