Μην χασετε

Σίσσυ Χρηστίδου για MasterChef: “Πολύ στενός μου άνθρωπος που βρέθηκε στα γυρίσματα μου είπε διάφορα κουτσομπολιά”

Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι οι τρεις πολύ αγαπητοί στο τηλεοπτικό κοινό κριτές του MasterChef. Μια δήλωση που έκανε η Μάγκυ Ταμπακάκη σχετικά με το πόσο καλός είναι ο Κοντιζάς πίσω από τις κάμερες, αποτέλεσε αφορμή να κάνει μια αποκάλυψη η Σίσσυ Χρηστίδου που αναστάτωσε ιδιαίτερα τους συντελεστές του Έλα Χαμογέλα.

Advertisements

«Πολύ στενός μου άνθρωπος που βρέθηκε στα γυρίσματα μου είπε διάφορα κουτσομπολιά εκεί για το MasterChef και μου είπε ότι ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι συγκλονιστικός από κοντά στη συμπεριφορά, είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος, πολύ ευγενικός και δεν είναι όλοι εκεί ευγενικοί…», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου πετώντας τη βόμβα.

Η παρουσιάστρια δεν θέληση να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, σημείωσε όμως πως: «Εγώ ακούω πολύ τη γνώμη ανθρώπων που βλέπουν τους διάσημους πίσω από τις κάμερες κι έχουν άποψη γι’ αυτούς, γιατί εκεί φαίνεται, μπροστά… Εγώ μιλάω για τον σνομπισμό στην προκειμένη περίπτωση, αυτό το υπεροπτικό. Μπορεί να ήταν κακή μέρα, δεν ξέρω…».

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα