Μην χασετε

Σάσα Σταμάτη: «Λόγω της αυθεντικότητάς μου έχω χάσει και δουλειά, έχω πάρει και μετάθεση»

“Πολλές φορές φορούσα μέσα από το παντελόνι πυτζάμα για να παίρνουν λίγο τα πόδια… Στεναχωριόμουν…”

Advertisements

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από τις άλλες, η Σάσα Σταμάτη άνοιξε την ψυχή της στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη στην εκπομπή Οδηγός καλής ζωής στον Alpha και μίλησε για όλα. Επιλέξαμε τις πιο σημαντικές στιγμές της κουβέντας τους…

«Ήμουν θαμώνας του κατηχητικού για πάρα πολλά χρόνια κι εκεί έμαθα να είμαι ο εαυτός μου. Εμένα με ενδιαφέρουν οι πράξεις μου, όχι τα λόγια.

Στο σχολείο ήμουν πολύ αδύνατη. Να φανταστείς έκανα παρέλαση με το κατηχητικό γιατί ντρεπόμουν να πάω με φούστα στο σχολείο. Πολλές φορές φορούσα μέσα από το παντελόνι πυτζάμα για να παίρνουν λίγο τα πόδια… Στεναχωριόμουν…

Στα προσωπικά δεν είμαι αυθεντική, είμαι λίγο κοτούλα. Δεν θα πω ψέμματα, αλλά δεν θα πω και ακριβώς όλη την αλήθεια χύμα. 

Δείτε επίσης: Υπάτιος Πατμάνογλου: Δημοσίευσε φωτογραφία με τη δύο μηνών κορούλα του

Λόγω της αυθεντικότητάς μου έχω χάσει και δουλειά, έχω πάρει και μετάθεση. Μου έχουν συμβεί διάφορα πράγματα, αλλά στο τέλος πάντα γυρίζω πίσω. Είχα πάρει μετάθεση, με ξαναγύρισαν πίσω εκεί που δούλευα, είχα απολυθεί από ένα κανάλι και ξαναγύρισα εκεί. Ταλαιπωρείσαι όμως, γιατί ο άλλος δεν αντέχει να του πεις αυτό που εσύ πιστεύεις.

Δεν τα έχω βρει με τον εαυτό μου, ακόμα τον ψάχνω. Πιστεύω ότι ποτέ δεν τα βρίσκουμε με τον εαυτό μας απόλυτα.

Έχω πάει σε ειδικό για να ελέγξω λίγο το άγχος μου. Δεν έχω τέτοια ταμπού. Είναι ντροπή το 2019 να έχουμε τέτοια ταμπού».

Advertisements

Δείτε επίσης: Αγωνία για την έγκλειστη σε ψυχιατρείο Britney Spears

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα