Μην χασετε

Σάλoς με την “Σφήκα” του Γρηγόρη Αρναούτογλου – Kαλoύσε κόσμο στο Σύνταγμα για να διαμαρτυρηθούν εν μέσω πανδημίας

Ακόμη ένας σάλος προκλήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτή τη φορά με πρωταγωνίστρια την Super Κική, την Instagrammer που βρίσκεται στις “Σφήκες” στο The 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η νεαρή Influencer με τα μπλε μαλλιά και την εκκέντρική εμφάνιση καλούσε μέσα από τα Instagram Stories της τον κόσμο και τους διαδικτυακούς της φίλους να κατέβουν όλοι στο Σύνταγμα για να διαμαρτυρηθούν για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης.

Όπως ήταν επόμενο, προκλήθηκε χαμός στα social media, καθώς δεν γίνεται να πραγματοποιούνται συναθροίσεις και πορείες σε μια χώρα, η οποία πλήττεται από την πανδημία του κορονοϊού και καθημερινά τα νέα κρούσματα είναι χιλιάδες.

 

Advertisements

“Αύριο στις 12:00, εγώ και οι φίλες μου θα είμαστε στο Σύνταγμα, να διαμαρτυρηθούμε για όλη αυτή τη “χούντα” που ζούμε, που δεν έχει να κάνει με την πανδημία αλλά με τρομοκρατία. Δεν είναι ζωή αυτό. Όσοι θέλετε και δεν φοβάστε και όσοι δεν αντέχετε σας περιμένουμε στο Σύνταγμα. Θέλω να σας τονίσω ότι είναι μεγάλο ρίσκο για έναν Infuencer να παρακινήσει το κοινό για κάτι και καλά παράνομο. Αλλά εγώ δεν αντέχω να μη το κάνω, κάθε μέρα σφίγγει ο κλοιός όσο περνάει ο καιρός. Δεν έχει να κάνει με αυτό που βιώνει ο κόσμος και η χώρα μας. Είναι περισσότεροι οι μπάτσοι από τους γιατρούς…” αναφέρει η Super Κική στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα