Μην χασετε

Σάκης Τανιμανίδης: Το σχόλιο του για την Χριστίνα Μπόμπα που προκάλεσε αντιδράσεις στο Instagram

Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομινίκο, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ταξίδεψαν στην Κύπρο για επαγγελματικούς λόγους.

Advertisements

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μπόμπα δοκιμάστηκε σε ένα νέο ρόλο, καθώς παρουσίασε τα βραβεία Madame Figaro Cyprus. Ο Σάκης Τανιμανίδης ενθουσιασμένος από τη βραδιά και τις αποδόσεις της συζύγου του, έσπευσε να δημοσιεύσει σχετικό στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. 

Δημοσίευσε στο προφίλ του μια κοινή τους φωτογραφία και στη λεζάντα, έγραψε: “Δεν υπάρχει πιο “αντρική” κίνηση από το να αφήνεις την γυναίκα σου να παίρνει τον πρώτο ρόλο και να λάμπει! Εε όταν η γυναίκα σου είναι και Μπόμπα τότε ένα παραπάνω… (από τα χθεσινά βραβεία Madame Figaro στην Κύπρο, με παρουσιάστρια την @chrismpo ) #mywife #proud”.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Παρόλα αυτά, αν και η φωτογραφία απέσπασε χιλιάδες likes, σχολιάστηκε αρνητικά από κάποιους. Συγκεκριμένα, διαδικτυακοί φίλοι του παρουσιαστή δεν θεώρησαν σωστές τις λέξεις “αντρική” και “αφήνεις” που χρησιμοποίησε στη λεζάντα και το τόνισαν στα σχόλια τους.

Δείτε μερικά από αυτά:

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα