Μην χασετε

Σάκης Τανιμανίδης-Γιώργος Λιανός: Η αλήθεια για τη σχέση των δύο αντρών ήρθε λίγο πριν τον τελικό του Survivor

O ημιτελικός του Survivor 2 είναι πλέον γεγονός, ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ και νικητές αναδείχθηκαν ο Ηλίας Γκότσης και η Κατερίνα Δαλάκα. Όσον αφορά την παρουσίασή του, έγινε Live και στο τιμόνι του ήταν φυσικά ο Σάκης Τανιμανίδης, αλλά δέχθηκε μία πολύ ενδιαφέρουσα και ευχάριστη για αυτόν επίσκεψη, από τον φετινό συμπαρουσιαστή του, Γιώργο Λιανό. Παρά τα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν, οι δύο άντρες φαίνεται να έχουν πολύ καλή χημεία μεταξύ τους, χωρίς ανταγωνισμό, και δεν δίστασαν να το εκφράσουν αμφότεροι μέσω των λογαριασμών τους στο Instagram.

Advertisements

Πρώτος ο Γιώργος ανάρτησε μία κοινή τους φωτογραφία μετά τη λήξη του ημιτελικού πόσταρε και έγραψε στη λεζάντα: «Σάκαρος φορέβα. Ένας νέος φίλος που με στήριξε σε όλα και θα μείνει! Σε ευχαριστώ μάγκα μου για όλα!».

 

Στην ίδια λογική και ο Σάκης Τανιμανίδης ανέβασε πριν από λίγο μόλις μία πολύ αστεία φωτό τους και έγραψε: «Η τρελα δεν πει στα βουνα…ηρθε σε μενα και το Γιωργο μαλλον! ? Φετος ηταν ενα αλλο Survivor για μενα, αφου ειχα εναν φιλο στο Δομινικο…εναν Ψαροτουφεκα με Ψ κεφαλαιο (καλα που υπηρχε και το Ιταλικο εκει διπλα και φαγαμε κανα ψαρι »

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα