Μην χασετε

Σάββατο 30/11: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Για άλλη μια φορά έχουμε το εξάγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, που μας κρατά προσγειωμένους, συγκεντρωμένους στις δουλειές και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις μας.

Advertisements

Από την άλλη, είμαστε συνειδητοί, ρεαλιστές, αλλά και αποφασιστικοί, αφήνοντας απέξω κάθε συναίσθημα που θα μπορούσε να αλλοιώσει την κρίση μας. Είναι η ιδανική μέρα για να οργανώσουμε την καθημερινότητά μας, να βάλουμε μπροστά πλάνα, να λύσουμε πρακτικά προβλήματα και να πάρουμε συγκεκριμένες αποφάσεις.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Σκορπιοί και Αιγόκεροι βάζετε το μυαλό σας να δουλέψει και βρίσκετε λύσεις, διεξόδους και τρόπους για να ισχυροποιήσετε τη θέση σας και να μεγαλώσετε το εισόδημά σας!

Κριοί, Δίδυμοι, Καρκίνοι, Ζυγοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, αλλιώς σκεφτόσασταν να περάσετε το Σάββατο, αλλά κάτι επιπλοκές, κάτι η πολύ δουλειά, μάλλον στο σπίτι θα τη βγάλετε, γκρινιάζοντας για το πόσο μίζερη έχει γίνει η ζωή σας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, προηγούνται οι υποχρεώσεις από τις επιθυμίες σας, οπότε οφείλετε να καλύψτε τις πρώτες και μετά… ό,τι περισσέψει…

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα