Μην χασετε

Σάββατο 21/03: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Μέχρι και αργά το μεσημέρι, η Σελήνη στον Υδροχόο θα συνεχίσει να μας προκαλεί επαναστατικές και απελευθερωτικές τάσεις, οπότε, δε θα δεχόμαστε εύκολα συμβουλές, παραινέσεις κι ακόμα περισσότερο εντολές.

Advertisements

Θα είμαστε μέσα στην αντίδραση, θα έχουμε αντίλογο και επιχειρήματα για να υποστηρίξουμε τις θέσεις ή το δίκιο μας, ενώ δε φαίνεται να μας απασχολεί ιδιαίτερα το πώς νιώθουν οι άλλοι γιατί φροντίζουμε να κρατάμε αποστάσεις ασφαλείας, ώστε να μην επηρεαστούμε.

Περνώντας η Σελήνη στους Ιχθύς, θα πέσουν οι τόνοι, σιγά-σιγά θα ηρεμήσουμε, αν και δεν αποκλείεται, ύστερα από τόση… επανάσταση, να νιώσουμε ενεργειακά εξουθενωμένοι και να αναζητήσουμε κάποια «πηγή» χαλάρωσης και επαναφόρτισης

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Υδροχόοι, «κλωτσάτε» σε ό,τι σας περιορίζει ή σας βάζει σε καλούπια αλλά για πόσο; Μην τρελαίνεστε για ψύλλου πήδημα και μην τρελαίνεται και τους γύρω σας με τις παραξενιές σας.

Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί, μονό δε φτάνει, διπλό περισσεύει. Δεν ξέρετε τι να κάνετε, αφού όπως και να χειριστείτε μια κατάσταση στο σπίτι ή τη δουλειά, θα προκληθούν εντάσεις.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι σας χαρακτηρίζει μια αντίφαση. Τα λέτε έτσι, τα λέτε αλλιώς ενώ σας είναι πιο εύκολο να αρνηθείτε, παρά να δεχτείτε.

Ιχθύες, η ηρεμία κι η φροντίδα του εαυτού σας θα σας βοηθήσουν να διώξετε οτιδήποτε αρνητικό από το μυαλό σας και ανεπηρέαστοι να επαναπροσδιορίσετε τους προσωπικούς σας στόχους.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες το φλου και η ασάφεια σας εκνευρίζουν, όμως μην πιέζετε για απαντήσεις, όταν βλέπετε ότι η άλλη πλευρά δεν είναι έτοιμη ή πρόθυμοι να σας τις δώσει.

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα