Μην χασετε

Σάββατο 11/01: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Η ατμόσφαιρα δε θα έχει καθαρίσει από την χθεσινή έκλειψη κι όσο η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο, ο συναισθηματισμός αλλά και ο προβληματισμός που δημιουργήθηκε από τις όποιες εξελίξεις, θα κρατούν ακόμα.

Αργά το μεσημέρι περνά στον Λέοντα και το απόγευμα θα «καταφέρει» να κοντραριστεί άγρια με τον Ουρανό στον Ταύρο, προκαλώντας ανταγωνισμούς, εντάσεις, προκλητικές και αντιφατικές συμπεριφορές, εκνευρισμούς και παράλογες αντιδράσεις, που θα μας κάνουν να ξεχάσουμε τους καλούς μας τρόπους. Ωστόσο, για το δικό μας καλό, είναι προτιμότερο να αδιαφορήσουμε ή τουλάχιστον να παραμείνουμε ψύχραιμοι, αφού όλα αυτά θα είναι περαστικά.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί εκτοξεύετε κατηγορίες, αμύνεστε σε επιθέσεις και γενικά το περιβάλλον σας μόνο ήσυχο δεν είναι. Μην το τραβάτε στα άκρα όμως γιατί δεν αξίζει. Τον εαυτό σας θα χαλάσετε.

Advertisements

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί, Τοξότες και Ζυγοί θα ζαλιστείτε λίγο από τα απότομα πάνω-κάτω τόσο στα οικονομικά, όσο και στα συναισθήματά σας και δε θα ξέρετε, αν πρέπει να κλάψετε ή να γελάσετε με τα παλαβά που σας συμβαίνουν! 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα