Μην χασετε

Σάββατο 06/06: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Ακόμα μια ανήσυχη μέρα, με επιθετικές διαθέσεις θα είναι η σημερινή, με το τετράγωνο   του Ήλιου στους Δίδυμους με τον Άρη στους Ιχθύς, που εξαντλεί την υπομονή και την ανοχή μας. Ο εγωισμός θα είναι μεγάλος, η γλώσσα θα τσακίζει κόκκαλα, ενώ δεν αποκλείεται το συναίσθημα να είναι το κουμπί που θα πατηθεί για διάφορους εκβιασμούς.

Advertisements

Επιπλέον, είναι πιθανά έντονα ξεσπάσματα και διαξιφισμοί, όπως επίσης και η εκτόξευση προσβολών ή κατηγοριών που θα πυροδοτήσουν το ήδη τεταμένο κλίμα, οπότε μια σπίθα αρκεί για να βγει στην επιφάνεια όλος ο καταπιεσμένος μας θυμός και να τινάξουμε τα πάντα στον αέρα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Τοξότες βρίσκεστε στο επίκεντρο κι από σας εξαρτάται, αν εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες για να αποκτήσετε όσα επιθυμείτε ή θα μείνετε στα λόγια και τις δηλώσεις. Σίγουρα πάντως το να ξεπεράσετε τα όρια είναι πολύ πιθανό γι’ αυτό προσέξτε μήπως μετά ψάχνετε γωνιά να

Δίδυμοι, Ιχθύες, Παρθένοι και Τοξότες παίρνετε φόρα και είστε έτοιμοι να τα βάλετε με όλους και να τους δείξετε πόσα απίδια χωράει ο σάκος. Το θέμα είναι ότι μπορεί να με τα ξερά να κάψετε και τα χλωρά και να προκαλέσετε την οριστική ρήξη στις σχέσεις σας.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, εpωτικά και οικονομικά θα ορθώσετε ανάστημα και αλίμονο σε όποιον απειλήσει τα κεκτημένα σας ή οτιδήποτε θεωρείτε ότι σας ανήκει. Προσέξτε όμως μη χάσετε τον έλεγχο γιατί κινδυνεύετε με ήττα.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα