Μην χασετε

Σάββατο 04/01: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Η Σελήνη, νωρίς το πρωί, θα περάσει στον Κριό, δίνοντάς μας ενθουσιασμό, δυναμισμό, σιγουριά κι αυτοπεποίθηση για να διεκδικήσουμε όσα ποθούμε. Η παρόρμηση είναι το κύριο στοιχείο της ημέρας κι αν πριν ήμασταν σκεπτικοί, προσεκτικοί και είχαμε ενδοιασμούς, τώρα δε θα διστάσουμε καθόλου και μάλιστα, αν χρειαστεί να περάσουμε στην επίθεση και να δώσουμε μάχη, θα το κάνουμε με μεγάλη ευκολία, αδιαφορώντας τελείως για τις συνέπειες. Άλλωστε, μας προκαλεί τόσο έντονα συναισθήματα που δε μπορούμε ούτε να προσποιηθούμε τους αδιάφορους, ούτε να υποκριθούμε.

Περνώντας στον Ταύρο, θα κάνει σύνοδο με τον Ουρανό αλλάζοντας τα γούστα και τις επιθυμίες μας. Ενδεχομένως, να μη θέλουμε τα ίδια πράγματα που κυνηγούσαμε πριν, να δούμε ότι το συμφέρον μας είναι αλλού κι ότι θα βγούμε περισσότερο κερδισμένοι αν πάρουμε μια διαφορετική κατεύθυνση από αυτήν που γνωρίζαμε και πηγαίναμε μέχρι πρότινος.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Κριοί δείχνετε τη δύναμή σας, τρίζετε τα δόντια και δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Όλα αυτά τα στοιχεία, σε συνδυασμό με την έντονη σ∈ξουαλικότητα σας χρήζουν πρωταθλητές της ημέρας.

Advertisements

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι η δράση θα φέρει την αντίδραση και θα διαδραματιστούν σκηνές απείρου κάλλους στη δουλειά ή το σπίτι σας, με την τελική επικράτηση να είναι αβέβαιη.

Παρθένοι και Ιχθύες κάθε ενέργεια που γίνεται κάτω από συναισθηματική διέγερση, είναι παρακινδυνευμένη, γι’ αυτό είτε πρόκειται για τα εpωτικά είτε για τα οικονομικά σας, σκεφτείτε λίγο παραπάνω. 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα