Μην χασετε

Ρόδος: 31χρονη ανέβασε στο Facebοοk ρoζ βίντεο με την 6χρονη κόρη της

Πέρα από κάθε νοσηρή φαντασία είναι η καταγγελία για μια 31χρονη μητέρα από τη Ρόδο, η οποία φέρεται ότι ανέβασε στο διαδίκτυο ροζ βίντεο με πρωταγωνίστρια την… 6χρονη κόρη της!

Σε μια προσπάθεια να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση, η τακτική ανακρίτρια Ρόδου διενήργησε τη Δευτέρα συμπληρωματική έρευνα, λαμβάνοντας καταθέσεις από όλα τα ανήλικα παιδιά τα οποία εμπλέκονται σε αυτήν.

Το κουβάρι της φρικιαστικής ιστορίας που έχει συγκλονίσει το νησί των Ιπποτών άρχισε να ξετυλίγεται το απόγευμα της 20ής Αυγούστου, όταν ο 46χρονος αδελφός της 31χρονης την κατήγγειλε στην Αστυνομία, υποστηρίζοντας ότι στις 2 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας είχε ανεβάσει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο εικονιζόταν η μικρότερη από τις δύο κόρες της να είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Σε άλλο πλάνο του ροζ βίντεο διακρινόταν ένα άλλο άτομο να κατεβάζει το εσώρουχο του κοριτσιού, αφήνοντας να φανούν τα γεννητικά όργανά του!

Όπως ισχυρίστηκε ο 46χρονος, ο οποίος φέρεται ότι προσκόμισε και φωτογραφίες από τον λογαριασμό της αδελφής του, μπροστά στο σοκαριστικό θέαμα τής τηλεφώνησε και την επέπληξε έντονα. Ωστόσο, εκείνη του απάντησε αστειευόμενη: «Σιγά το πράγμα, τρία άτομα το έχουν δει μόνο»! Στη συνέχεια, παρενέβη ο σύντροφος της 31χρονης, ο οποίος, όπως υποστήριξε ο 46χρονος, τον εξύβρισε και τον απείλησε.

Advertisements

Έσβησε αμέσως το βίντεο

Απολογούμενη, η 31χρονη υποστήριξε ότι μαγείρευε στην κουζίνα του σπιτιού της, όταν η μεγαλύτερη κόρη της, ηλικίας επτά χρόνων, την ενημέρωσε έντρομη ότι η συνομήλικη εξαδέλφη της ανέβασε κατά λάθος στο Facebook ένα βίντεο που είχαν τραβήξει και τα τρία κορίτσια μαζί. Σύμφωνα με την κατηγορούμενη μητέρα, η πρώτη κίνησή της ήταν να σβήσει το βίντεο τόσο από το Facebook όσο και από το κινητό της ανιψιάς της. Oμως, ώσπου να το κάνει, είχαν προλάβει να δουν το ακατάλληλο υλικό οι κόρες του αδελφού της και μια πρώην συμμαθήτριά της από το λύκειο.

Κατά πληροφορίες, τους ισχυρισμούς της επιβεβαίωσαν και τα ανήλικα κορίτσια.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα